Mostanában sok rossz dolog történt velem és szeretnék most foglalkozni spirituális dolkokkal. Valaki kisegít? Hogy működik ez? Mi kell hozzá?
Figyelt kérdés
Tehát az elmult hónapban sok rossz dolgon megyem keresztül. Pl: szakítás,barát elvesztése,lelki traumák. Nagyon érdekelnek már egy idelye a spirituális dolgok. Úgy érzem hiányzik is nekem ez az egész és szerintem jót is tenne neke. Pl meditálás vagy szívesen foglalkoznék a természettel is. Mondjuk növényültetés,napozás,szabadban meditálás,egy kis nyugotság kellene az életembe. Úgy érzem az utóbbi időben kevés időt szántam önmagamra. Mindig csak a család az iskola és a problémák. Szeretnék egy picit önmagamra figyelni és egyedül lenni és kipróbálni az idén említett spirituális dolkokat. Most mihez kezdjek? Hogyan kezdjem el?2021. márc. 11. 23:11
1/5 Grimfox válasza:
A természetben meditálás kicsit nehezebb, mert rengeteg inger vesz körül. Válassz ki egy meditációs irányzatot, mondjuk elmélkedést, vagy chikungot, és gyakorold addig, amíg stabilan nem megy. Akkor már csinálhatod a természetben is, nem fogják elvonni a figyelmed a hangok, szagok, és más zavaró tényezők.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül arra gondoltam hogy a természetben szeretnék meditálni hanem szeretnék egy kicsit a természet elemeivel foglalkozni. De nagyon köszi a válaszod megpróbálom gyakorolni. Persze még várok válszokat mástól is
2021. márc. 11. 23:22
3/5 anonim válasza:
Egy kis térben érdemes elkezdeni meditálni,egy csendes sarok például.
Bár "bemelegítésként" tanácsos relaxációval indítani,ezt a természetben is nyugodtan csinálhatod,erősítheted a Földanyával való kapcsolatot,szemlélődéssel kaput nyitsz a meditatív állapot felé.
Hallgasd a madarakat,az maga a boldogság.
4/5 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet. Köszi neked is a válaszod. Azért is akartam mindenképp a természetben lenni mert bent a házba már szinte nincs is nyugtom. Bár ez így eléggé hülyén hangzik de nem tudok zajmentesen egydül nyugodtan meditálni a házban. Persze szeretem a családom meg minden de kell egy kis nyugotság és egyedüllét. Köszi akkor az eddigi válaszokat és várom a következőket :)
2021. márc. 11. 23:41
5/5 anonim válasza:
Ne menj üres kézzel a természetbe, vigyél magaddal fényképezőgépet. Ezzel keresni is fogod a szépet, nem csak bámészkodni :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!