Spirituálisan mi lehet az oka, hogy mindig is rossz volt a látásom?
4 évesen kancsaltság miatt műtöttek.
Sohase láttam a táblát az iskolaban, hiába ültem legelöl. Matekból sokszor buktam. Átmentem, de az érettségim matekból nem ment, többi tantárgyból ment.
Minden évben más híres kórházba, magán klinikákon jártam, de senki sem tudta megmondani, hogy miért rossz a látásom. Mindig más adatok lettek és ct, mr stb. mind jó eredményt mutattak. nem vagyok cukros sem, azt is mindig nézetek.
31 éves vagyok. szeptemberben kaptam meg a -6-os lencséket -2,5 cilinderrel.
Most már az sem jó. Nagyon romlott most, szerintem vagy 2 dioptriát.
mindig borzalmasan stresszes volt az életem. most kevésbé.
mindig szedek A,E vitaminokat, szemkapszulákat, szemcseppeket.
Lelkileg elfogadtam h rossz vagyok matekból és h nincs meg miatta a matek érettségim, vagyis nincs érettségim, mert úgysem fog sohase menni a matek h letegyem.
nem érdekel már a múlt, nem érdekel már az aljas emberek stb.
Régebben sokat szenvedtem ezektől. sokat szenvedtem.
Láttam már szellemeket, démonokat, földönkívülieket, minden rosszat. Jót sohase, de nincs kedvem már ezen siránkozni.
Valaki esetleg tudna valami támpontot írni, hogy spirituálisan mi lehet a gond?
hát 2 éves korom óta vannak emlékeim ésvén úgy emlékszem h fa jégkrémes pálcikákkal akartam kivájni a szemeimet, mert láttam valamit.
anyám sokszor hagyott egyedül. a bátyamnak kellett volna vigyáznia rám, de ugye őt akkor nem érdekeltem.
gyerekkoromban nagyon nagy vokt a fantáziam.
arra emlékszek h valami folyton rajzolt a falunkra. ugye ez a firka sose látszódott stb.
sokszor voltak alvasparalíziseim.
12 évestől 17-ig néha kb. háromhavonta és bénulásosan.
23 évestől bénulas mentesen és szinte minden naposak voltak.
25 évestől 29-ig szinte minden nap láttam szellemeket, földönkívülieket, egyebeket.
30-31 évesen egyre kevesebbet szerencsére, mert már a bátyámmal élek.
szeretek egyedül lenni, 8 évig egyedül éltem, de valóban akkor vannak para dolgok.
23-29- évesig amikor intenziv volt minden, akkor borzalmasan fényérzékeny voltam.
most is, de nem brutalisan, tehát enyhült.
23-29 ig azért javulgatott a látásom.
most egy év alatt 30-31 évesn okat romlott. a kovid oltás után, de nem akarnak össze függéseket az orvosok.
Szemtornákkal próbálkoztál már?
Pl van a Tökéletes látás szemüveg nélkül című könyv. Volt olyan ismerősöm, aki a sok dioptriás állandó szemüvegét eldobta miután kitartóan csinálta a gyakorlatokat. Nekem is segített még régebben a könyv, csak én nem voltam olyan kitartó és visszaromlott. Ezt meg csinálni kell naponta ha eredményt akarsz. Hogy meddig, az egyénfüggő.
Azt írod fényérzékeny voltál amíg a jelenségek aktívabbak voltak. Szerintem ez megerősítheti azt, hogy hozzád kötődik valami.
köszi mindenkinek.
hát biztos voltak halucinaciók és valódiak is. egyszer vokt az ablakomon egy hatujjú tenyérlenyomat 4 darab. na meg tárgyak is repültek ezért sem zárom ki a spirituális megközelítéseket sem.
fizikailag rendben van.rosszabbat jósoltak meg mert volt egy heg a bal szememen amit műtöttek és az sokat javult.
szemtornát én is csináltam, bár azokat neten néztem és hát...nem lattam értelmét h úgy ringatózva álljak az ablaknál mint egy bolond papagály, plane ha látnak is onnét.
kínai szem masszázst szoktam csinálni és a szen toalettet.
az éjszaka közepén is úgy kiszárad a szemem h csepegtetnem kell, de azt kamilla teával.
egy szemcsepp tubust kamilla teával szoktam feltölteni, mindig frisset, mert sok kamilla teát iszok. főleg a kovid oltás miatt.
több mint egy évig tönkre tett nőgyógyászatilag. havonta kétszer jött meg a menszeszem és minden nap pecsételősen véreztem, borzalmasan szúrt a hasam. voltam sokszor nőgyógyásznál, de le$zartak.
mostanság multak el ezek. biztos h ez miatt is sokat romlott a látásom.
de gondolkozás módom is rossz, főleg hogy itt sok olyat írtatok amiket nem is gondoltam.
bizony sokat kesergek, nyavajgok stb. túl sokat dolgozok stb.
nem is gondoltam h kilatástalannak érzem vagy gondolom vagy tudatalattim ilyen lenne. ezt a szót h kilátástalan...valahogy sohase fogalmaztam meg a körülírt gondolkozásmódom alapjan. valójában alig bírom felfogni a szó jelentését és vagy 1órán át magamban kántáltam, mert alig tudom értelmezni. wikipédián is majd elolvasom.
Kedves válaszolók!
Kérdezőnk beismerte privátban, hogy kitaláció az egész.
Vagy csak komoly mentális betegséggel küzd és éppen nem tudja, hogy a másik énje éppen segítséget akar kérni.
Ja, vagy úgy. A (valószínűleg szándékos) helyesírási hibákból sejthettem volna.
Ez esetben pszichiáter felkeresését ajánlanám, sürgősen, unatkozó, szkeptikus trollunknak. Az az összes egészségügyi panaszra gyógyír lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!