Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Spirituálisan mi lehet az...

Spirituálisan mi lehet az oka, hogy mindig is rossz volt a látásom?

Figyelt kérdés

4 évesen kancsaltság miatt műtöttek.

Sohase láttam a táblát az iskolaban, hiába ültem legelöl. Matekból sokszor buktam. Átmentem, de az érettségim matekból nem ment, többi tantárgyból ment.

Minden évben más híres kórházba, magán klinikákon jártam, de senki sem tudta megmondani, hogy miért rossz a látásom. Mindig más adatok lettek és ct, mr stb. mind jó eredményt mutattak. nem vagyok cukros sem, azt is mindig nézetek.

31 éves vagyok. szeptemberben kaptam meg a -6-os lencséket -2,5 cilinderrel.

Most már az sem jó. Nagyon romlott most, szerintem vagy 2 dioptriát.

mindig borzalmasan stresszes volt az életem. most kevésbé.

mindig szedek A,E vitaminokat, szemkapszulákat, szemcseppeket.

Lelkileg elfogadtam h rossz vagyok matekból és h nincs meg miatta a matek érettségim, vagyis nincs érettségim, mert úgysem fog sohase menni a matek h letegyem.

nem érdekel már a múlt, nem érdekel már az aljas emberek stb.

Régebben sokat szenvedtem ezektől. sokat szenvedtem.

Láttam már szellemeket, démonokat, földönkívülieket, minden rosszat. Jót sohase, de nincs kedvem már ezen siránkozni.

Valaki esetleg tudna valami támpontot írni, hogy spirituálisan mi lehet a gond?

2023. márc. 24. 03:00
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:

azért irok helyesírasi hibakkal mert fajnak az ujjaim és mobillal vagyok.

bemásolhatom h privatba mit irtam.

nincs jobb dolgod h zaklatsz és hazudozol?

2023. márc. 27. 15:51
 32/49 A kérdező kommentje:

amit ő irt abbol csak egy van meg mert töröltem.

Az üzenet:

Igazságpirula

* Azért vagy hülye, mert kötelezően biológiai dolgokat akarsz a karmára fogni.

* Na köszi, puszi!

Én

mit nem fogsz fel h biológiai vizsgálatok sem mutattak semmit?

meg itt azt kérdezhetünk amit csak akarunk. ha ez fáj neked, akkor csak sajnálni tudlak. felesleges privátban ezt leírnod, mert ezzel csak egy mindenlébe kanált játszol.

Az üzenet:

mások nagyobb hülyeségeket is írnak, azoknak is beugatsz?

szánalmas pöcs vagy!

2023. márc. 27. 15:55
 33/49 A kérdező kommentje:

mind igaz amit irtam és nem kamu kérdés.

nem értem h miért kell bantani hogyha én próbálok mas területeken is kutatgatni h miért rossz a látasom.

minek kell hazudozgatni h én azt ismertem be h ez kamu kérdés volt?

jobb dolgod nincs?

engem komolyan érdekelnek mások véleménye a szememről kapcsolatban.

miért nem érdeklődhetek a spiritualis iranyzat felől?

2023. márc. 27. 15:57
 34/49 anonim ***** válasza:
35%

Aki más területeken keresgél válaszokat, az nem ilyen kérdéseket fog feltenni.

Alapjáraton hinned kell valami bogus dologban és kivetíteni arra.

Szerintem a kommentekből trollnak tűnsz vagy mentális problémákkal küszködő egyénnek.

2023. márc. 27. 23:02
 35/49 A kérdező kommentje:

szerintem meg az a normális aki normálisan válaszol a kérdésemre vagy bárki más kérdésére.

unom h vannak ilyen kotnyeles alakok.

2023. márc. 28. 04:16
 36/49 anonim ***** válasza:
0%
Az miért kotnyeleskedés, ha azt mondom, hogy rossz kérdést tettél fel, ha az a célod hogy az igazságod megtudd?
2023. márc. 28. 13:22
 37/49 anonim ***** válasza:
75%

Azt mindenki döntse el maga, hogy milyen kérdést tesz fel. Semmi gond nincs azzal, ha a kérdező ilyen oldalról is megközelíti a problémát. Két dolgot tehetsz, vagy érdemben válaszolsz, vagy tovább lapozol.

2023. márc. 29. 10:40
 38/49 anonim ***** válasza:
0%

Aki igazságot akarja tudni az nem így kérdez.

Nekem ez teljesen oké, azt kérdez amit akar.

Viszont ha állító kérdéseket teszünk fel, az már gyanús, nem?

2023. márc. 29. 13:12
 39/49 anonim ***** válasza:
100%

Próbáltam mindent végig olvasni. Első körben is elég ijesztő amit a menstruációról írtál, sajnos én is hallottam rém történeteket.

Úgy álltalánosságban főként, hogy a családodban is előfordult a leírtak alapján valamilyen mentális betegség, azthiszem talán érdemes lehet konzultálni szakemberrel (pszichológussal). Ártani, biztos, hogy nem árt, akkor sem ha nincs semmi probléma. Ne vedd ezt senkitől támadásnak. Lehet, hogy olyan kérdésekre is választ találsz, amiken nem is gondolkoztál. Mindezek mellett javaslom neked az imát, kérheted Istent, hogy szabadítson meg. Abszolút nem egyszerű elválasztani, hogy hol kezdődik az elméd játéka és hol kezdődik a szellem világ. Az agy elképesztő dolgokat képes kreálni, ettől függetlenül az ima tényleg jó ötlet lehet,akkoris ha más jellegű a probléma.

2023. márc. 29. 17:11
 40/49 A kérdező kommentje:

pszichológusnál is voltam érettségikor. lelki okai vannak a matek miatt stb. egy matek tanárnő szemétkedett velem stb. de azon is túl vagyok. van diszkalkuliam is, de azzal sem akartak felmenteni matekból.

amúgy nem is tudtam h fel lehet menteni matekból.

később is mentem, de semmi problémát nem állapított meg.

hát az ima...az olyan, mintha nem akarnák semmit sem tenni vagy kideríteni hogy mi lehet a baj, mit tudnék ellene tenni. az olyan, mintha csak könyörögnék h kutatgatások, gondolkodások, erőfeszítések nélkűl más egy csettintésre oldja meg a legnagyobb gondomat. ez azért elég...önző dolog és megterhelő annak akitől elvárom, az istentől.

2023. márc. 29. 18:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!