Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha empata vagyok?

Mit tegyek, ha empata vagyok?

Figyelt kérdés

Kb azt is erzem

,ha a mellettem levo ember gondolkozik… ez tokjo meg erdekes, de ugyanakkor mindennapi elet soran, irodaban, tomegkozlekedesen eleg zavaro. Munkambol kifolyolag is sok emberrel talalkozom es folyton erezni mindent… haaat. Nem lehet ezt kikapcsolni valahogy?

Regen nem ereztem senkit, mert volt egy narcisztikus korszakom is. Ket veglet.

2023. márc. 14. 00:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Amit a kérdező mond dolgok, azok valósak más emberek esetében is, tehát nem zárnám ki hogy pont így van minden. ...ami inkább zavar, az ilyen "ajándék lottószámok", az inkább szokott probléma lenni.
2023. márc. 14. 17:31
 22/26 A kérdező kommentje:

Magam sem ertem teljesen, hogy mivel kapcsolodtam akkor es ott. Vagy kivel… van egy elmelet, miszerint nincs ido… minden egyszerre tortenik. En ezt max ezzel tudtam magamnak magyarazni, valamivel vagy valakivel kapcsolodtam egy parhuzamos univerzumbol vagy ha jobban tetszik a “jovobol”.

Akarhogy is, 2020januarjaban hallottam a szamokat (egymas utan jott 7 szam a fejemben, mintha csak magam mondtam volna oket); 3,6,7,17,20,43,44 Majd ugyanazon ev December 13-an a kovetkezoket huztak; 3,6,7,17,43,44

Miutan hallottam oket, egybol kovette egy ujabb gondolat az egeszet; jatszd meg az osszes kombinaciot a hatoslotton

Mint irtam, nem tettem meg.

Persze, lehet mondani, hogy veletlen egybeeses… foleg, hogy 11 honappal kesobb huztak ki oket. De meg erdekessegkent elmondanam, hogy a sorsolast koveto ket hetben, mikor felmentem a gepemrol a szerencsejatek weboldalara, hiaba telt mar el 2 sorsolas is, ugyan azt a 13-i sorolast mutatta nekem… nem hittem a szememnek. Frissitettem, ujrainditottam a gepet es akkor is. Gondoltam biztos a cookie beragadt, meg ezen telorol. Ugyanaz.

Ilyen veletlenek egyszeruen nincsenek. Foleg nem ennyi.

Lehet hinni vagy sem… de nem lenne semmi hasznom abbol, ha hazudnek.

2023. márc. 14. 17:53
 23/26 A kérdező kommentje:
*megnezem telorol is…
2023. márc. 14. 17:55
 24/26 Tudi333 ***** válasza:
Miért tetted fel a kérdést kérdező? Szerintem ez a kérdés, semmi más.
2023. márc. 15. 22:21
 25/26 A kérdező kommentje:
Igen, erre már magam is rájöttem azon a ponton, hogy kiemeltem azt. Egyelőre azonban nem tudnék rá választ adni.
2023. márc. 15. 22:45
 26/26 Tudi333 ***** válasza:
Mert beszélni akarsz erről. Nem tudsz kivel, esetleg jól esik többnek tűnni másoknál?
2023. márc. 16. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!