Lehetséges lenne, hogy szert tegyek az alábbi "szupererőkre"?
Empátia, levitáció, telekinézis.
Milyen szinten és hogyan lehet ezt megvalósítani?
Az a konkrét karakter, aki ezekkel rendelkezik, rengeteget meditál, és olvas a témáról, ért az energia áramlásához meg a csakrákhoz meg ilyenek... nekem is hasonlóan kéne tenni?
(Szkeptikusok STFU, tudom, mennyire nevetségesnek tűnhet a kérdés, de nem azért írtam ki, hogy a lehurrogások közül kelljen keresgélnem a komoly válaszokat is...)
Így van.
A 9 és 3/4-ik vágánynál felszállsz és onnan odatalálsz.
Amióta elszaporodott a bunkóság :D Valósznűleg az empátia ezek közül a legnehezebb. A levitációhoz hallgasd meg/olvasd el Helen Hadsell: Két Valóság Peremén-t. Szerintem elég ahhoz, hogy ne akarjál levitálni.
Empátia: költözz olyan helyre, ahol szerethető, kedves emberek vannak. Ha megteheted, akkor külföldre, napsütötte vidékekre. Ha meg nem tudsz elmenni, akkor a feltétlen önszeretetet kéne alkalmaznod, de ez is baromi nehéz. Minden kis hibádat is 'át kéne ölelned'. Ehhez érdekes olvasmány az "Gondolatok énünk gyenge oldaláról", bár kicsit vallásos beütésű, de a lényeg ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!