Mit tegyek, ha empata vagyok?
Kb azt is erzem
,ha a mellettem levo ember gondolkozik… ez tokjo meg erdekes, de ugyanakkor mindennapi elet soran, irodaban, tomegkozlekedesen eleg zavaro. Munkambol kifolyolag is sok emberrel talalkozom es folyton erezni mindent… haaat. Nem lehet ezt kikapcsolni valahogy?
Regen nem ereztem senkit, mert volt egy narcisztikus korszakom is. Ket veglet.
Az jó, akkor szeretném tőled eltanulni. Hol indul a tanfolyam?
Bár szerintem valamennyire én is érzem de csak egész kicsit.
Annyit "tudunk", hogy legalább négy különböző szellemi szintről, és legalább 30-40 fajból születnek le ide lelkek "embernek", amik-akik emberi ismérvek alapján semmilyen különbséget nem mutatnak egymástól, látszólag mindenki ember, de egész mást hoznak magukkal néha.
Némelyeknek működik a harmadik szemük, némelyek gyerekként emlékeznek korábbi életekre, némelyek inkább 23 órás ciklus szerint élnek
Persze, lehetnek, de nem tudok -és nem is szeretnék találgatni sem, csak példaként hoztam, hogy apró különbségek lehetnek, de mindannyian emberek vagyunk, "azonos" testben, elképesztően eltérő lélekkel.
Csak némelyek szenvednek ilyesmik miatt, mint hogy látják a szellemeket, mestereket, szellemi lényeket, ijesztő entitásokat, érzik mások gondolatait, fajdalmát-örömét, hazugságait, hangokat hallanak, beszélnek hozzájuk, stb.
Ez az emberek 90-95 % -a szerint betegség, bolond az illető, stb.
Bárcsak ilyen egyszerű lenne az élet.
Hát nem tudom, nekem ez inkább olyannak tűnik hogy valaki manipulál ezekkel. Pl, előadja hogy ő mekkora különleges érez mindent, érzi hogy a konkurencia hazudik, pl. Csak hogy bekerüljön valahová vagy megszerezzen valakit. Azonkívül kialvatlanul vagy drogok miatt, félelem miatt is sok mindent tud produkálni az elme.
Ez a látja mások hazugságait ez eléggé ilyen manipulatív szövegnek tűnik.
Hogy látja a hazugságait? Mert egyrészt logikusan ki lehet következtetni, másrészt normál érzékszervekkel is észrevehető pl hangszín, harmadrészt a hazugságok se fekete fehérek, pl valamikor nincs idő elmagyarázni és csak körvonalasan valaki később meg az egészet. Plusz aki agresszív megfélemlítő, vele nem is tanácsos mindent megosztani. Ja meg még azt is megfigyeltem hogy aki közli hogy látja a hazugságokat, simán nem vett észre tényleges hazugságokat maga körül, a nem létezőkre meg beparanoiázta.
En nem szenvedek, meg szeretem is igazabol, csak nem osszeegyeztetheto a “normal” elettel.
Egyelore viszont nem jottem ra, mikent elhetnek meg ebbol.
Igaz 2 eve hallottam a lottoszamokat, azonban akkor meg nem biztam magamban elegge es nem jatszottam meg oket. Kihuztak mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!