Mi tegyek ez ellen?
Néhàny napja furcsa dolgokban van részem. Nem hiszek és nem hittem boszorkànyokban, és mágiában stb.
Mindennap valamelyik idõszakban kaparást hallok az ajtón, amely elvàlasztja a lépcsõházat az ajtótól. Helyesebben a kis kutya veszi észre és marad ugatni. Megnéztem nem találtam semmit sem. De most ami tõrtént velem eléggé furcsa. Olvasgattam a neten és hirtelen azt éreztem valami erõsen megérintette a bal oldali combomat.Elõszõr azt hittem a kutyus, mivel itt fekszik a szék alatt, de nem õ volt. Ja és du. a számitógépem nem tudom hogyan kapcsolódott ki hang nélkül és hogyan kapcsolòdott ujra vissza. Mindenbe ujra be kellett jelentkeznem.
Itt mellettünk lakik 2 vén lány és állandóan éjjel-nappal
olyan mintha "szellemeket idéznek", eléggé furcsa hallani éjszakánként a fura hangjukat, de nem tudok mást gondolni róluk hajnal 3kor.Az asztalt is huzogatják és fura hangokat adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!