Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Adjatok tippet! Hogyan tehetné...

Adjatok tippet! Hogyan tehetnék ez ellen?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt hiszem, van egy rosszindulatú energia, szellem vagy valami hasonló a közelemben, és nem tudok megszabadulni tőle. Segítenétek nekem?! 2-3 hónapja jelen van, és némely időközönként elkezd piszkálni, hergelni, provokálni. A lelki szemeim előtt gúnyosan mosolyog, érzelmeimre próbál hatni (bűntudat keltése stb.), mindig kritizál, általában nem ad igazat, támadó. Mit tehetnék ez ellen, hogyan szüntethetném meg?! Hozzá kell tegyem, amióta ez jelen van, azóta minden össze van kuszálódva körülöttem, nem vagyok önmagam, mintha egy nagy ketrecbe lennék zárva, mintha valami ülne rajtam, és nem hagyja, hogy boldog legyek, vagy felszabaduljak. Valakivel történt már ilyesmi?

2012. júl. 6. 15:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Relaxálj és nyugodj meg :)Vedd úgy mintha ottsem lenne
2012. júl. 6. 15:57
 2/9 anonim ***** válasza:
pszichológus. Nem gúnyolódásból mondom.
2012. júl. 6. 16:00
 3/9 anonim ***** válasza:
rosszindulatú szellem? ez már pszchihiáter barátom
2012. júl. 6. 16:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Felénk az ilyen rosszindulatú energiát feleségnek hívják,sok emberrel történt már ilyesmi.
2012. júl. 6. 16:16
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen azoknak az embereknek az értelmes válaszait,

akik komolyan vették az ügyet! Most nem fogok azon vitatkozni, hogy én most megőrültem-e vagy sem, de nyilván, harmadik válaszoló, te is, ha majd fogsz tapasztalni ilyet, akkor majd emlékezhetsz a saját szavaidra, miszerint fordulj pszichiáterhez barátom! ;)

2012. júl. 6. 16:24
 6/9 anonim ***** válasza:
első dolgom lesz ha mosolygó szellemeket látok!
2012. júl. 6. 17:29
 7/9 A kérdező kommentje:
;)
2012. júl. 7. 00:48
 8/9 liliann13 válasza:
erről olvastam már valahol. Hogy is volt, ja megvan: képzeld el, hogy két fűrészlap- szerű dolog vesz körül (fogakkal kifelé), az egyik függőlege (fejedtől talpadig és vissza), a másik erre merőleges. Gondolatban forgasd meg őket. Lásd, ahogy a feléd irányuló negatív energiákat (fekete felhőként képzeld el) szétszaggatja. DE: ne használd állandóan (a körülötted élők kényelmetlenül érezhetik magukat egy idő után) ha ki akarod kapcsolni, képzeld el, ahogy leállnak. Nem tudom mennyire hatásos, még sosem próbáltam, de a könyv azt írta, hogy a legerősebb asztrális védőpajzs.
2012. júl. 7. 18:20
 9/9 anonim ***** válasza:
60%

" Mit tehetnék ez ellen, hogyan szüntethetném meg?!"

Gondolkodj végre reálisan, és lásd be, hogy ilyenek NEM léteznek. Bemeséled magadnak az egészet. Egy kis hangulatingadozás miatt még nem kell szellemeket okolni, és az egyetlen ok, amiért nem vagy boldog, az te vagy.

2012. júl. 7. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!