Nagyon hamar elkapok mindent odalent. Mit tehetnék ez ellen?
Figyelt kérdés
Nem ülök rá idegen wck-re...akkor meg nem tudom honnan. Ha megyek strandra utána olyan folyásom lesz..most is ég az egész és fáj..kivan csípve, bár ilyenkor nagy melegben be is izzad...Tisztasági betétet minden nap kell vennem, de ilyenkor az is kicsípi. Folyás+izzadtság már eléggé kibírhatatlan..:(2012. júl. 5. 18:57
1/3 anonim válasza:
A strandon nagyon könnyű elkapni mindenféle fertőzést. Én is hajlamos vagyok ilyen dolgokra, de én nem járok strandra. De nem ezért.
Amúgy ha ilyen problémáid vannak, ilyenkor érdemes elmenni nőgyógyászatra, ahol csinálnak tenyésztést és célzottan kikezelnek. Mert lehet gombás, de bakteriális fertőzés is. Lehet olyan, amikor valahonnan elkapod és van olyan, amikor felborul a hüvelyflóra egyensúlya és elszaporodnak olyan gombák, amik amúgy természetesen jelen vannak, de kis mennyiségben nem okoznak gondot, csak ha megváltozik a flóra, akkor túlszaporodnak. Ilyenkor nem árt hüvelyflóra helyreállító kúra sem.
Hüvelyflórát felborítani pedig tud a gyakori tamponhasználat, gombaölő szerek alkalmazása és még jó néhány dolog.
2/3 anonim válasza:
Hüvelyflóra-helyreállításra van szükséged. Elmégy a patikába és veszel Gyntima hüvelykúpot, vagy protexin gynophylus-t a lényeg, hogy probiotikumos hüvelykúpot vegyél. És naponta 1-et felhelyezel éjszakára. Ne lepődj meg, egy része kifolyik - ez normális. Engem pár nap alatt rendbe hoz.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. júl. 5. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!