Mit tehetnék az átázás ellen? (menstruáció. )
cseréld sűrűbben és használj éjszakai betétet de abból is a legtöbb cseppeset
én szülés után libresse-t használtam és nem volt semmi baj pedig akkor aztán rendesen véreztem
nem vagy béna,ez természetes.
sajnos nekem is mindig erős a vérzésem ezért éjszakai betét szoktam használni (többnyire alwayst,és elég ritkán ázok át mióta ezt használom).
vagy ha nem idegenkedsz a tampontól kipróbálhatod azt is.
a menstruáció mennyiségét nem lehet befolyásolni,viszont azért változni fog ha majd már több ideje menstruálsz.
Köszönöm mindenkinek.
És amúgy én is éjszakait hordok és Always-t. De még így is előfordul, hogy átázok. :S
Kivéve, ha a felsőd is átázik... Velem már sajnos megtörtént. :( A volt magyartanárom mesélte, hogy ő is hasonló problémával küzdött, nem egyszer a szék is véres lett tőle a suliban...
Én is csak az éjszaki betétet tudom javasolni, azt is sűrűn cserélve. Minden szünetben menj el wc-re és cseréld ki a betétedet.
Én javaslom barátkozz tamponnal. Első pár nap nekem is elég durva tud lenni, olyankor éjjel betét+tampon, és így anélkül aludhatok, hogy fel kéne kelnem párszor, felkelteni az egész háztartást, netán átöltözni, ágyat húzni. xD Tudom, azt mondják nem egészséges éjszakára a tampon, de ha nem végig használod, meg ha otthon vagy, akkor pl. csak betétet használsz, nem lesz semmi bajod.
És ne pattanj fel hirtelen, gondolom már észrevetted, hogy a hirtelenebb mozdulatok után jön az ár. xD Szóval lassan, megfontoltan kelj fel óra után, aztán sprint a klotyóig és csere. :D
Csökkenteni... hát van aki az aviva tornára esküszik, esetleg nézz utána, én nem hiszek benne eléggé.
Ja és olyan napokon hordj szorosabb bugyit, az is sokat számít.
Mért kell minden kislánynak a tampont ajánlgatni, kedves utolsó?
Én a bella vastag betétjeit javasolnám neked, kedves kérdező.:)
Köszönöm a tanácsokat...
És még nem igazán akarom "kipróbálni" a tampont :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!