Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fehérfolyás ellen mit tehetnék...

Fehérfolyás ellen mit tehetnék? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy mostanában több a fehérfolyásom, mint általában. De nem fertőzés miatt, mert nem büdös, nem viszket, és a színe is fehér, esetleg enyhén sárgás. De a suliban gyakran olyan érzésem van, mintha bepisiltem volna, és azt sem szeretem, amikor belsezárad a bugyimba. Örülök hogy van fehérfolyásom, mivel jelzi, hogy rendesen mőködik a szervezetem, de mit tehetnék, hogy ne érezzem ezeket?
2011. márc. 26. 15:31
 1/4 anonim ***** válasza:
tegyél be tisztasági betétet :) én akkor is teszek, ha éppen nem menstruálok, mert fehérfolyásom van rendesen és engem is idegesít
2011. márc. 26. 15:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is a tisztasági betétet mondanám. Nem tudsz mást tenni, hiszen írtad, hogy nem büdös és nem viszket a puncid.
2011. márc. 26. 15:56
 3/4 anonim ***** válasza:
lányok! a fehér folyás, ha állandóan jelen van, és nagy mennyiségű az NEM NORMÁLIS , hiába szagtalan,és nem viszket. Bár nem írtad hogy hány éves vagy, de szerintem ez serdülő korban sem normális. Én azt javaslom hogy konzultáj egy nőgyógyásszal!
2011. márc. 26. 17:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Tényleg nem biztos, hogy normális. Én évek óta azt hittem, hogy normális folyásom van (viszonylag nagy mennyiségű, fehér, de nem büdös, nem viszketett semmi). Aztán elkerültem másik dokihoz, aki csinált kenetet, és kiderült, hogy bakteriális fertőzés.

Menj el orvoshoz.

2011. márc. 26. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!