Bő fehérfolyás, mitől van? (Bővebben)
Tehát az a problémám, hogy bő fehér folyásom van állandóan, van amikor később ezt hüvelygomba is követi(természetesen kezelve van), de amikor nem lesz semmi bajom csak simán ez a folyás van az mitől van? A másik ami miatt nagyon zavar, hogy eléggé savanyú íze van. Onnan tudom, hogy mikor a barátommal együtt vagyok és közben van orális rész is akkor éreztem a péniszén, hogy milyen iszonyatosan savanyú:S És ez eléggé megnehezíti nekem a dolgokat, mert attól félek, hogy ő is érzi ezt amikor szájjal elégít ki meg nem hinném, hogy ez normális. Szerintetek mi lehet a probléma? Nektek már volt ilyenetek?
21/L
Normális, hogy savanyú.
A folyás is normális, ha nem mutatnak ki semmilyen bakteriális fertőzést. Ehhez kenetet kell venni, ha az orvosod nem csinált tenyésztést, keress egy másikat.
addig örülj, amíg savanyú, az a jó
a bő folyás, sem gond, ha nem kórokozó okozza....kenettenyésztést csináljon az orvosod, ha gond van, akkor kezeljék a pasit is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!