Mit tegyek, ha empata vagyok?
Kb azt is erzem
,ha a mellettem levo ember gondolkozik… ez tokjo meg erdekes, de ugyanakkor mindennapi elet soran, irodaban, tomegkozlekedesen eleg zavaro. Munkambol kifolyolag is sok emberrel talalkozom es folyton erezni mindent… haaat. Nem lehet ezt kikapcsolni valahogy?
Regen nem ereztem senkit, mert volt egy narcisztikus korszakom is. Ket veglet.
Hozz létre magad körül gondolatban egy gömböt, ami leválaszt a "világról", amikor zavaró....de csak ideiglenesen zárd el magad.
Vannak akik egy rostélyt képzelnek el ilyenkor a szívük és a napfoant elé leereszkedni, ami neked hatékony.
Orvos diagnosztizált, hogy nárcisztikus vagy? Csak mert lassan már a szalajtott kutyára is rámondják, ez olyan divatkifejezés lett.
Aki nárcisztikus, pont hogy látványosan ad, meg segít a nagy közönség, de legalábbis azok előtt, akiket fontosnak tart, de csak a látszat kedvéért, nem azért mert a másik érdekli, hanem magáért, hogy őt tartsák valamire, hogy ajnározzák a többiek hogy ő mennyire nagylelkű meg segítőkész.
Kerdező, szerintem gondolj arra, hogy az hogy a máskk gondolkoznak vagy mit csinálnak...igazából nem tudhatod. TE gondolod hogy gondolkozik vagy érez valamit, aztán meg ki tudja...
Szerintem ez inkább az általad megéltek kivetítése.
5
Koszonom ez nagyon jo!
7
Rengeteg kulonos tapasztalasom volt mar eletem soran, amelyek igazoltak, hogy valoban az van, amit erzek. Regen en is igy voltam vele, hogy tuti nem azt erzem, csak azt gondolom, hogy azt erzem… de mara ezt teljesen elengedtem.
Csak par pelda a sokbol: Erzem a temat amin az illeto gondolkozik, majd elkezd nekem beszelni rola.
Erzem, hogy nez valaki, de kozben azt is, hogy gyenge az energiaja… ranezek es megijed, egybol elkapka a tekintet.
Erzem, hogy valaki gondol ram, majd nemsokkal kesobb ir nekem.
Erzem az ismerosom energiajat az utcan es fel perc mulva elsetal mellettem.
Sorolhatnam napestig…
8
A gyenge az energiája az mit jelent?
Azon belül is lehet érezni milyen?
Mert gondolom nem csak az számít hogy erős vagy gyenge, hanem hogy milyen lehet.
Vagy a gyenge-erős azt csak ilyen harci szempontból érzed? Mert az lehet hogy tényleg a nárcisztikusnak fontos inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!