Olvastam valahol, hogy minden pókban egy holt lélek lakozik. Lehet ebben valami? Ugyanis azóta még jobban vigyázok, hogy kárt ne tegyek bennük.
Figyelt kérdés
2012. jún. 10. 19:45
1/11 anonim válasza:
Szerintem nagy baromság . Amúgy amit a neten rovatokban írnak azok nagyon ki vannak fordítva és köze sincs az igazsághoz
2/11 anonim válasza:
Amúgy ez nem ebbe a kategóriába tartozik
4/11 anonim válasza:
Nem igazán lehetséges, mert a reinkarnáció előrefelé való haladást jelent. Az ember és a pók között pedig elég nagy a szellemi szakadék.
5/11 anonim válasza:
Szerintem meg nagyságrendekkel több pók él most, mint amennyi ember valaha élt...
6/11 Napkiraly válasza:
a kertemben él kb annyi pók, amennyi ember a földön,szóval nincs ebben sok realitás
8/11 anonim válasza:
A pók megeszi a legyeket, ezért hasznos állat.
Ennyi.
9/11 anonim válasza:
Bárhol is olvastad, nem igaz. Nem mindent kell elhinni. Én pl. olvastam a Harry Pottert, mégsem hiszem azt, hogy varázslók léteznek.
10/11 anonim válasza:
És a Pókember az nektek smafu?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!