Honnan látszik forralás közben, hogy friss-e a termelői tej? Olvastam, hogy így lehet megtudni, friss-e (plusz higiénia természetesen). Hogy néz ki, ha nem friss?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 25. 13:04
1/2 anonim válasza:
Ha friss, akkor fel tudod forralni, ha régi, akkor összemegy és túró lesz belöle.
2/2 anonim válasza:
Amíg nem kezded el forralni nemigen tudod érzékelni, ha nem friss. Ha a szaglásod nagyon jó, akkor esetleg érezhetsz rajta savanyú szagot, de ez sem jellemző. Kizárólag a forralás "sikertelensége" a bizonyíték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!