Lehet valakire gyűlölet hullámot és negatív energiát küldeni? Úgy értem ha nagyon erősen tiszta szívemből gyűlölök valakit, abból megérezhet bármit?
Azt szeretném ha nagyon rossz dolgok történnének vele
Hajlandó lennék fizetni rontásért is, de mégis hol találok olyat, aki hiteles? Sehol sajnos
Nem mellesleg egy undorító ember, szóval megérdemelné
Több éve szinte minden nap forrong bennem a düh miatta, már egészsegügyi problémáim is vannak, lehetséges hogy ezt megérzi és szerencsétlen dolgok történnek vele? Nagyon szeretném
Ha minden nap elmondom magamban hogy legyen átkozott, azzal küldhetek felé negatív energiát?
És hogy gyógyuljak meg?
Attól nem állok rajta bosszút…
Sőt rajtuk, mert több is van
Most sem alszom hajnali 1kor
Meg kell bűnhődniük.
Miért nem tud itt senki tanácsot adni?
Jönnek fel a rossz emlékek akiket okoztak nekem… és nem múlnak
A megbocsájtás a mi feladatunk, a bosszúállás Istené.
Felesleges ezen erőlködni, csak magad mérgezed miközben azt hiszed a másiknak ártasz!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Elolvasok bármit, de nem direkt csinálom… kényszeresen jönnek vissza a rossz dolgok
Nem igaz hogy velem ennyit baszakodik az elet, de nekem semmilyen módszerem nincs hogy bosszút álljak… hol marad a fekete mágia vagy valami hasonló?
Ha nem a valódi, vagy vélt megsértéseden és a bosszún agyalnál(??), akkor tudnál aludni.
"Minden bosszú visszaszáll!" - tartja a mondás és igazát KÉNYTELEN vagy elfogadni, hiszen azért nem alszol, mert a bosszún töröd fejed.
Másnap fáradtan, figyelmetlenségre hajlamosan ébredsz, ezért javaslom, költözz mindentől távoleső tanyára, nehogy autóbusz/villamos alól kelljen összekaparni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!