Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit tegyek ezoterikus szempont...

Mit tegyek ezoterikus szempontból, ha a bátyám provokál?

Figyelt kérdés
Nincs ha, valóban provokál. Semmiből semmi, egyszer csak rá kérdezett, hogy mit tennék ha megütne? Én visszakérdeztem hogy Meg mernéd tenni? Azt mondta meg! Simán. Azt válaszoltam, hogy akkor neked annyi. Ő erre már azt kombinálta ki, hogy leszurkálnám késsel. Pedig ezt ő mondta, nem én. És így adja elő, a családnak, hogy én le akarok szurkálni mindenkit. Holott ilyet én nem mondtam. Egy jó ideig nem kötekedett, de most megint elkezdte ezzel. Gyerek korom óta gyűlölködik rám, egyébként, ez régóta húzódik, ezek az ellenséges hajlamai felém. Nem tudom hogy kezeljem ezt. Ismét feltámadt a gyűlölete, nem tudom mit akar elérni ezzel. Segítsetek, nem tudom mit tegyek.

2020. dec. 20. 10:56
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy utál? Fiú vagy?
2020. dec. 20. 11:09
 2/23 A kérdező kommentje:
A húga vagyok.
2020. dec. 20. 11:12
 3/23 A kérdező kommentje:
Senki semmit nem tanácsol. Az igazat írtam. Félek, nem tudom mit tegyek! Nincs hová mennem!
2020. dec. 20. 11:25
 4/23 A kérdező kommentje:
Jézus, miért csinálod ezt? Elveszed tőlem a lehetőséget, hogy valami segítő tanácsot kapjak. Ne hazudtolj meg még egyszer!
2020. dec. 20. 11:31
 5/23 anonim ***** válasza:
48%

Ez egy próbatétel neked az élettől. Ezt kell megtanulnod, hogy hogyan kezeld ezt a dolgod. Ha nem a bátyád provokál akkor hozna az élet mást később, szomszéd, társ, osztálytárs, de akár a tömegközlekedésen egy idegen. Szóval utadba hozná amúgyis.

Ezt úgy tudod kezelni, hogy nem adsz ennek a provokációnak energiát, mert ezzel élteted. Olyan ez, mint ha olajat tennél a tűzre mindig. Ha nem teszel elalszik magától. A lényeg, hogy figyeld magad amikor provokációt kapsz és tudatos legyél afelöl, hogy felfogod mi van és ne reagálj rá. Magadban megköszönöd, hogy felismerted a helyzetet és tudod ezt neked meg kell tanulnod. Nem egyszerű és komoly tudatosság kell hozzá, de ettől csak jobb és több leszel. Gyakorold, hogy felfedezed a helyzetet és nem reagálsz rá. Ő lehet eleinte mégjobban fog próbálkozni, de mivel nem kap rá reakciót el fogja hagyni.

2020. dec. 20. 11:49
 6/23 anonim ***** válasza:
Kezdj el neki gügyögni, hogy megütné-e az egyetlen pici kis védtelen hugicáját stb...stb...
2020. dec. 20. 11:54
 7/23 anonim ***** válasza:
Kérdezd neg a szüleid hogy a bátyjád nem e autista.
2020. dec. 20. 11:57
 8/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok védtelen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2020. dec. 20. 12:16
 9/23 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2020. dec. 20. 12:19
 10/23 anonim ***** válasza:

De amúgy ő közveszélyes?

Soha sem mutatta a szeret jelét feléd?

Van okod félni?

Te nem szoktál vele viccelődni?

Miről szoktatok beszélni?

Mondj egy példát arra, amiből lejön, hogy el akar tenni lábalól....

2020. dec. 20. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!