Ezotérikus szempontból (a jelenlegi dimenzióban vagy síkban) mely életkorok számítanak kritikus pontnak az egyén élete során és miért?
Röviden: egyik sem.
Indoklás: ezoterikus szempontból semelyik pont sem számít kritikusnak. Az időben nem a "pontok", hanem a folyamatok döntőek. Nevezd vektormennyiségnek az egységnyi idő alatt megtörtént változást, vagy úgy, ahogy hiedelemrendszereddel összhangban van. Nem történik semmi életed 3650. és 3651. napja között. A kérésed ilyen szempontból pontatlan.
Tapasztalatom szerint spir. szempontból nincs olyan téma, "tantárgy", amit későbbi korban fel ne lehetne venni újra, és neki ne lehetne futni a sikeres vizsga letételének. Ezért tudnak a spiritualitással foglalkozó emberek akár kortalanok is lenni.
Ez alapján a kérdésed alapján nem tudnám megbecsülni, milyen idős vagy, kedves Kérdező. Az általad a gyakin adott válaszok között is nagy a szórás, szellemileg 13 és 18 között bárhol lehetsz.
A szavazás rám :)
De a kérdés, hogy van-e olyan kor, amikor történik benned valami...
Így már érthető.
Szavaztam a korodra vonatkozóan.
A fő kérdésre sajnos a választ nem tudom.
Egy könyvben láttam egy táblázatot, amelyben fel voltak sorolva bizonyos időpontok, ha erre kíváncsi vagy, akkor jelezd és megadom a szerző nevét és a könyv címét.
Meddig tart a szavazás?
A szavazás végén el fogod árulni a valódi korodat?
Az első válaszolóval értek egyet, bár a karma asztrológia szerint bizonyos bolygók visszatérése felkavarhatja az állóvizet változásokat hozva.
Pl. a szaturnusz 29 éves keringési idejével 30 éves kor körül.
Ha összegyűl a 30 szavazat, akkor megmondom. Köszi a válaszokat!
Amúgy kedves #4, megírhatod a szerző és a könyv nevét, ha nem túl nagy fáradtság és nem kell sokat keresni...
#6. Shalila Sharamon, Bodo J. Baginski: Rejtett energiák a csakra-tan fényében.
42-45. oldalakon szereplő táblázatokban szerepel.
1998. 4. kiadás.
Nem gyorsan gyűlnek a szavazatok. Kiemelted a kérdést?
Köszönöm szépen :)
Nem emeltem ki a kérdést, mert a célom, hogy sose derüljön ki.
De most kiemelem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!