Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit tegyek ezoterikus szempont...

Mit tegyek ezoterikus szempontból, ha a bátyám provokál?

Figyelt kérdés
Nincs ha, valóban provokál. Semmiből semmi, egyszer csak rá kérdezett, hogy mit tennék ha megütne? Én visszakérdeztem hogy Meg mernéd tenni? Azt mondta meg! Simán. Azt válaszoltam, hogy akkor neked annyi. Ő erre már azt kombinálta ki, hogy leszurkálnám késsel. Pedig ezt ő mondta, nem én. És így adja elő, a családnak, hogy én le akarok szurkálni mindenkit. Holott ilyet én nem mondtam. Egy jó ideig nem kötekedett, de most megint elkezdte ezzel. Gyerek korom óta gyűlölködik rám, egyébként, ez régóta húzódik, ezek az ellenséges hajlamai felém. Nem tudom hogy kezeljem ezt. Ismét feltámadt a gyűlölete, nem tudom mit akar elérni ezzel. Segítsetek, nem tudom mit tegyek.

2020. dec. 20. 10:56
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Kipróbálok néhány önvédelmi fekete mágiát. Jogom van megvédeni magam. És nem csak attól védem meg magam hogy megüssön, hanem hogy leszálljon rólam örökre. Unom az áldozat szerepét. Ő lesz az áldozat az én kezemben. Több mint húsz éve fenyeget testi bántalmazással, ideje véget vetni ennek. Mindegy mibe kerül, nem fogja megkapni, azt amit akar!
2020. dec. 22. 12:36
 22/23 anonim ***** válasza:

Ez az! Vedd fel a harcot, lássa csak meg van tököd neked is. Aztán így elébe nézünk egy végtelen történetnek, aminek az lesz a vége, hogy a két testvér meggyűlöli egymást. Azzán hacsak a másikra gondolnak a harag utálat tölti el szívüket. Nem is beszélnek egymással, bár már nem is emlékeznek miért utálják egymást. Ez az érzés belopakodik a velejükbe, aztán azonosulnak vele. Később a szomszédjukkal is gyűlölködni fognak, meg a munkatárssal férjjel, feleséggel is. Nem értik miért van ez, gyűlőlnek mindenkit, mert ez az alap érzésük.

Azt mondod nem leszel, nem akarsz lenni áldozat. Mert nem érted, hogy kettőtök közül ő az áldozat a kapcsolatotokban. Te ha szeretnéd tudnád kezelni békével is ezt a dolgot, de őneki a nap 24 órájában együtt kell élnie saját magával és valjuk be, ha ilyen piszkálódó típus, akkor nem egy leány álom ez neki (mármint elviselni saját magát).

A választás a tied melyik utat választod...

2020. dec. 22. 14:42
 23/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gondolja komolyan. Te tűnsz önveszélyesnek kicsit. Mit dolgozol? Mit tanulsz?
2020. dec. 22. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!