Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit tegyek ezoterikus szempont...

Mit tegyek ezoterikus szempontból, ha a bátyám provokál?

Figyelt kérdés
Nincs ha, valóban provokál. Semmiből semmi, egyszer csak rá kérdezett, hogy mit tennék ha megütne? Én visszakérdeztem hogy Meg mernéd tenni? Azt mondta meg! Simán. Azt válaszoltam, hogy akkor neked annyi. Ő erre már azt kombinálta ki, hogy leszurkálnám késsel. Pedig ezt ő mondta, nem én. És így adja elő, a családnak, hogy én le akarok szurkálni mindenkit. Holott ilyet én nem mondtam. Egy jó ideig nem kötekedett, de most megint elkezdte ezzel. Gyerek korom óta gyűlölködik rám, egyébként, ez régóta húzódik, ezek az ellenséges hajlamai felém. Nem tudom hogy kezeljem ezt. Ismét feltámadt a gyűlölete, nem tudom mit akar elérni ezzel. Segítsetek, nem tudom mit tegyek.

2020. dec. 20. 10:56
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Egyszer azt mondta, hogy ha én nem lennék, akkor több helye lenne neki a házában. Az ő nevén van csak a ház.

Sajnos, ez valóban próbatétel. Azok előtt arra ösztönzött hogy legyek öngyilkos. Gondolkodtam rajta, de végül direkt az ellenére nem tettem meg. Fura kapcsolat van köztünk. Idén nyáron kivájtam a karomat zsilettel meg ollóval. Anyámat nem érdekelte, de őt igen. Ő maga vitt el a pszichiáteremhez, és elmondta neki mit csináltam magammal. Érdekes, de így volt. De most dühös rám, mert meggondolatlan voltam, és szégyenbe hoztam őt, ami nem volt szándékos amúgy. És most ezért ismét célt vetett rám.

2020. dec. 20. 12:37
 12/23 anonim ***** válasza:

Nehéz jó pontos tanácsot adni.

Ha fokozódik a helyzet, mindenképpen el kell mondani a szülőknek, ha nincs rá reagálás, akkor be kell menned a Rendőrségre és el kell mondani a történetet, hogy megelőzd a további bajt!!

2020. dec. 21. 09:21
 13/23 A kérdező kommentje:
12 Ez jó ötlet, gondolom úgyis csak feljegyzik, ha elmondom a rendőröknek hogy bántalmazással fenyeget. Jó lenne ha tudnának róla. Már régóta ígéri hogy egyszer megver, és ő kiszámíthatatlan.. veszélyes ember.
2020. dec. 21. 10:16
 14/23 anonim ***** válasza:
Hány éves is vagy? Illetve mit tanulsz?
2020. dec. 21. 10:23
 15/23 anonim ***** válasza:

Mindenképpen be kell menned ha nem lesz más megoldás!

Ha erre kerül a sor, mindenképp ragaszkodj hozzá, hogy vegyenek fel írásban jegyzőkönyvet vagy hasonlót és ebből adjanak egy példányt neked is, mivel a szó csak "elszáll" ez akár további intézkedések megtételére kötelezi a rendőrséget!

2020. dec. 21. 10:23
 16/23 A kérdező kommentje:
Fel kéne szedni a hangját, amikor így beszél. Lenne bizonyítékom.
2020. dec. 21. 11:39
 17/23 anonim ***** válasza:
Kapcsold be a telefonon a hangrögzítőt
2020. dec. 21. 11:42
 18/23 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy a tesodat se a hangfelvételen se máskor ne provokáld ne legyél vele agresszív és indulatos
2020. dec. 21. 11:50
 19/23 anonim ***** válasza:
Minden nagy tesó álma hogy a húgát megtanítsa verekedni :/
2020. dec. 21. 12:26
 20/23 anonim ***** válasza:
A rendőrséggel, meg a hangfelvétellel is az energiát adod ennek az egésznek és ezáltal saját magad gömblyíted szépen. Te dolgod, hogy elveszed erről a fókuszod, vagy éppen rajra tartod. De ha rajta tartod akkor csak növelni fogod. Te kérdezted ezoterikus szemszögből a megoldást rá.
2020. dec. 21. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!