Milyen a halál, olyan mint mikor mélyalvó fázisban vagyunk?
Nem tudjuk mikor alszunk el mert nem érezzük azt, és azt sem mikor mély alvási fázisban vagyunk, csak arra emlékszünk - ha emlékszünk - hogy álmodtunk, és hogy mit.
Nyilván a halál maga is olyan lehet hogy élsz, észlelsz, aztán már nem, nincs semmi, de nem is tudsz róla mikor következik be. Tehát se nem fáj, se nem jár semmi következménnyel, meg ilyenek. Nincs túlvilág, nincs semmilyen fény, nincs menny, pokol, semmi, csak a nagy feketeség.
Miért félnek mégis az emberek tőle?
Ha én magam tudom hogy van szép és jó is az életben, meg maga a világ - az emberek nélkül - nagyon is csodálatos tud lenni, de mégis úgy érzem hogy inkább elengedném, nem kérem a mindennapokból?
4 De mondunk ilyet. Van hibás gondolat menet. Ugyan úgy mint ahogy hibás helyesírás is létezik. Ebben az esetben az én helyesírásom rossz mert alapból nem vagyok jó helyesírásból és Ubunturól írok ami nem segít ki, mert angolra van állítva.
Te neked viszont a gondolatmeneted a hibás hogy azt képzeled hogy ez a formai hiba, bármiben is változtat a irományom tartalmi részén, + látszólag valamiért abban a hitben vagy hogy nyelvtanórán vagyunk. Továbbá kevered a szezont a fazonnal. Akkor lenne érvénye az irományodnak ha helyesírási tanácsokat adtam volna valakinek. Tudtommal ez nem történt meg.
Plusz akkor már nézzünk 1 kis szövegértést is amiből szerencsére mindig is jó voltam.
- Nem szimplán a véleményére reagáltam, hanem egy "logikai bukfencre" mutattam rá (pontosabban hiányos "képlet") az irományában.
-Az hogy nem ebben a formában létezel nem azt jelenti hogy nem létezel, tehát nem tudom minek akarsz ellentmondani.
Továbbá azt úgy írják hogy SZÜLETÉSED. Szégyelld magad.Látod te konkrétan a nyelvtan miatt kötöttél belém. Legalább ne hibázz ha emiatt kötekedsz méghozzá feleslegesen.
12.: Már bocsi, de te is csak egy átlagember vagy, mint itt mindenki, te nem garantálhatsz senkinek semmit se pro, se kontra.
A témára: nem vagyok abban olyan biztos, hogy születésünk előtt ne lett volna semmi. A kereszténységben óriásit csalódtam, jó ideje templomba se járok (szóval nem vagyok egy fundamentalista), hitem az van, de nem lehet rám azt mondani, hogy azért az a véleményem, mert a vallás azt nyomja a fejembe. Miután bő tíz éve egy figyelmeztető álomnak köszönhetően megmenthettem fogadott tesómat egy balesettől, azóta kicsit nyitottabban állok ehhez a témához.
1. Előző hsz em rossz helyre címeztem.
2. 20 Hogy kell elképzelni egy ilyen lepörgést? Milyen gyorsan történik a tudatban a történések megélése? Mennyire élethű az élmény? Milyen nézőpontból, és milyen érzékek aktivitásával történik?
"csak simán elalszik és nem kel fel többet"
Honnan tudod, hogy mennyit szenvedhet az ember álmában, mielőtt meghal?
Akár egy élet szenvedése is belefér.
Nekem már volt olyan álmom, amiből sehogy se sikerült felébredni, csak talán a nyolcadik kísérletre.
Most képzeld el ugyanezt, 1000-szer ismételve - és úgy, hogy közben még ordítana is a szenvedéstől!
20-as válaszoló lennék. Én akármennyire is pánikszerű volt a helyzet,halálom órájában végtelen nyugalmat éreztem.
Ezt úgy kell elképzelni,mikor bele csúsztam a nagyobb vízbe,először meg ijedtem,majd amikor tele voltam vízzel,és eszméletemet vesztettem,le pörgött az életem filmje,a fehér kéz bizonyára Isten keze volt! Az unoka tesóm nem hallott és látott semmit,ami velem történik,elmondása szerint különösen rossz érzés fojtogatta,majd le rakta a pálcát és vissza jött a régi helyre,ahol voltunk,és ahol én maradtam. Majd látta hogy a víz tetején vagyok,és ki húzott,majd a kórházban tértem magamhoz.
Akármennyire hihetetlen,de arra is vissza emlékeztem,életem filmre le pörgésekor,amikor születtem és apukám tartott a kezében,mondogatta nekem szeretlek,és te vagy a legféltettebb kincsem fiam. Amikor édes apámat kérdeztem erről,váltig állította hogy pontosan ugyan ezt mondta
Szóval van aki hiszen,van aki nem Istenben. De igazán vészhelyzet esetén,csak rá számíthatunk
Ha beáll a halál, már nem érzékelsz semmit!
Azonnal megszűnik a tudatod, és egy élettelen, érzékektől, érzelmektől, emlékektől mentes test marad. Ami gyorsítva (hamvasztás), vagy normál folyamatok révén lebomlik. POR lesz. Aki meghalt, mentesül mindenféle bűne alól. Bármi legyen is az. Ha feltámassza Isten, még egyszer ugyanazért a (korábbi) életében elkövetett bűnökért nem vonja felelősségre! Akik feltámadnak, és ott lehet egy házaspár, eldönthetik h újra házasodnak e. Mivel a halál felszabadít a házasság kötelékéből is...😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!