Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Halottaskocsi- babona??

Halottaskocsi- babona??

Figyelt kérdés

Eloszoris, ne nezzetek hulyenek😅

Az a helyzet hogy napi szinten latok halottaskocsit, van hogy 2x is az utobbi hetekben es eloszor nem is oldottam, de most mar azert kezd eleg ijeszto lenni a dolog. Januarban is rengetegszer lattam, februarban elment a mamam, sztrokot kaptam(34 evesen!!), az egesz csalad covidos volt.

Es most megint allandoan latom. Birhat esetleg valamilyen jelentessel?

Negativ valaszoktol kimeljetek legyszi:)) koszi

2022. jún. 16. 17:26
1 2
 1/11 Metionin ***** válasza:
87%
Bírhat, valószínűleg az utóbbi időben több arrafelé a halott. Amúgy az csak egy jármű, nincs nagyobb jelentősége, mintha hirtelen több piros suzukit látnál. Amúgy most hogy belegondolok, én fel se ismernék egyet, legalábbis szülővárosomban egyszerű szürke furgon volt a halottszállító. Ha a lovaskocsira gondolsz, akkor elnézést.
2022. jún. 16. 17:42
 2/11 A kérdező kommentje:
Szia, koszonom valaszod. Nem lovaskocsi, rendes auto. Felismerheto mert ra van irva 🙈
2022. jún. 16. 17:52
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
nincs a környékeden kórház, temető, stb? Esetleg egy temetkezési vállalkozó telephelye?
2022. jún. 16. 20:51
 4/11 anonim ***** válasza:
15%

Ez nem babona, hanem jelek

Én is kapok rengeteget

Összefüggő jeleket

2022. jún. 16. 23:14
 5/11 A kérdező kommentje:

3as: de van temetkezesi vallalkozas. De nemcsak itt latom a lakohaznal hanem mashol is. Tok veletlenul 2x is🤷‍♀️

4es: milyen jelekre gondolsz? Szerinted rosszat jelent?🙈

2022. jún. 16. 23:24
 6/11 anonim ***** válasza:
67%
Én ülök is benne heti rendszerességgel, tanúsíthatom hogy semmi jelentősége nincs.
2022. jún. 17. 05:59
 7/11 anonim ***** válasza:
67%

Halottaskocsit látni szerencse.

Használatára jogosultan benne feküdni általában már nem annyira.

2022. jún. 17. 06:45
 8/11 Koplárovics Béci ***** válasza:
63%
Ősi magyar megfigyelés: ha halottaskocsit látsz, akkor temetés lesz.
2022. jún. 17. 07:13
 9/11 anonim válasza:
36%
Nyugodj meg, rajtad kívül több százan látják azt a kocsit, még se gondolnak ilyen hülyeségre. 😂😂
2022. jún. 17. 08:05
 10/11 anonim ***** válasza:
81%

"3as: de van temetkezesi vallalkozas."

Akkor azért látod sűrűbben.

"De nemcsak itt latom a lakohaznal hanem mashol is. Tok veletlenul 2x is🤷‍♀️"

2x? Az nem sok.... ha 200x látod, akkor kezdj el félni.

Meg az van, hogy már keresed a szemeddel tudat alatt is a halottaskocsit. Lehet amúgy észre sem vennéd a forgalomban, de most az agyad direkt keresi.

Olyan ez mint amikor akarsz venni autót és kitalálod milyen legyen. Na onnantól kezdve mindenhol olyant fogsz látni. Eddig is ott voltak, de nem foglalkoztál vele.

Semmi jel nincs ebben a sztoriban, egyszerűen csak jobban felfigyelsz a halottas kocsira, mert tragédiákal tarkított az életed... Üdv a kulbban! :)

2022. jún. 17. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!