Halottaskocsi- babona??
Eloszoris, ne nezzetek hulyenek😅
Az a helyzet hogy napi szinten latok halottaskocsit, van hogy 2x is az utobbi hetekben es eloszor nem is oldottam, de most mar azert kezd eleg ijeszto lenni a dolog. Januarban is rengetegszer lattam, februarban elment a mamam, sztrokot kaptam(34 evesen!!), az egesz csalad covidos volt.
Es most megint allandoan latom. Birhat esetleg valamilyen jelentessel?
Negativ valaszoktol kimeljetek legyszi:)) koszi
Ez nem babona, hanem jelek
Én is kapok rengeteget
Összefüggő jeleket
3as: de van temetkezesi vallalkozas. De nemcsak itt latom a lakohaznal hanem mashol is. Tok veletlenul 2x is🤷♀️
4es: milyen jelekre gondolsz? Szerinted rosszat jelent?🙈
Halottaskocsit látni szerencse.
Használatára jogosultan benne feküdni általában már nem annyira.
"3as: de van temetkezesi vallalkozas."
Akkor azért látod sűrűbben.
"De nemcsak itt latom a lakohaznal hanem mashol is. Tok veletlenul 2x is🤷♀️"
2x? Az nem sok.... ha 200x látod, akkor kezdj el félni.
Meg az van, hogy már keresed a szemeddel tudat alatt is a halottaskocsit. Lehet amúgy észre sem vennéd a forgalomban, de most az agyad direkt keresi.
Olyan ez mint amikor akarsz venni autót és kitalálod milyen legyen. Na onnantól kezdve mindenhol olyant fogsz látni. Eddig is ott voltak, de nem foglalkoztál vele.
Semmi jel nincs ebben a sztoriban, egyszerűen csak jobban felfigyelsz a halottas kocsira, mert tragédiákal tarkított az életed... Üdv a kulbban! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!