Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Milyen a halál, olyan mint...

Milyen a halál, olyan mint mikor mélyalvó fázisban vagyunk?

Figyelt kérdés

Nem tudjuk mikor alszunk el mert nem érezzük azt, és azt sem mikor mély alvási fázisban vagyunk, csak arra emlékszünk - ha emlékszünk - hogy álmodtunk, és hogy mit.

Nyilván a halál maga is olyan lehet hogy élsz, észlelsz, aztán már nem, nincs semmi, de nem is tudsz róla mikor következik be. Tehát se nem fáj, se nem jár semmi következménnyel, meg ilyenek. Nincs túlvilág, nincs semmilyen fény, nincs menny, pokol, semmi, csak a nagy feketeség.

Miért félnek mégis az emberek tőle?

Ha én magam tudom hogy van szép és jó is az életben, meg maga a világ - az emberek nélkül - nagyon is csodálatos tud lenni, de mégis úgy érzem hogy inkább elengedném, nem kérem a mindennapokból?

2022. jún. 17. 08:16
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
90%
Az eletoszton miatt félnek tőle, ami belénk van kódolva, ezért maradnak akkor is eletben az emberek mikor ep ésszel lehet latni hogy sokkal jobb lenne meghalni. A rengeteg sérült, vak, amputalt, nyomorgó, hajléktalan, kirekesztett ember, mégis eletben akarnak maradni az eletoszton miatt.
2022. jún. 17. 08:34
 2/28 A kérdező kommentje:
De aludni azért szeretnek az emberek nemde? Attól nem félnek? Kicsit minden éjjel meghalunk végülis. Csak tudjuk, hogy hát úgyis felébredünk.
2022. jún. 17. 08:40
 3/28 anonim ***** válasza:
94%

Hat ez a lényeg hogy abból felébredünk. Nem aludni szeretünk hanem lefekudni, az alvás közben semmit nem érzel.

Én pánikbeteg vagyok és nagyon felek az elmúlás gondolatától, iszonyat értelmetlen lesz tőle az élet, de közben meg örülök is neki hogy egyszer vége lesz

2022. jún. 17. 08:53
 4/28 anonim ***** válasza:
69%

" Nincs túlvilág, nincs semmilyen fény, nincs menny, pokol, semmi, csak a nagy feketeség. "

Honnnan tudod ezt ennyire pontosan?

2022. jún. 17. 09:36
 5/28 anonim ***** válasza:
60%
Mert mielőtt megszülettünk sem volt semmi
2022. jún. 17. 09:37
 6/28 anonim ***** válasza:
68%

#5 Oké, és ezt honnan tudod?

Megy itt a szellem ..sz verés, de tudni semmit nem tud senki.

Se a születés előtti dolgokról, se a halál utániakról.

Max hisznek az emberek. Valaki ebben, valaki abban.

Majd mindenki megtudja mikor sorra kerül.

2022. jún. 17. 09:41
 7/28 A kérdező kommentje:

#4 és #6 Logikusan abból kiindulva, hogy mikor alszol se kerülsz semmilyen fénybe, más állapotba. Magán a lélek létén is lehetne vitatkozni. Az ember az rendkívül bonyolult biokémiai folyamatok összessége, nem több.

Csak a vallásos indíttatásúak mondják nyersnyakasan hogy márpedig ott leszünk Isten mellett a fényben szeretteinkkel. Persze, egy egész élet "szenvedései" után nyilván - életében - arra vágyik az ember.

2022. jún. 17. 09:48
 8/28 anonim ***** válasza:
96%

A 4 és 6 is én vagyok. Én nem mondom, hogy lesz valami a halál után. Lehet igen, lehet nem.

Az alvást meg a halált meg ne keverjük már.

Alvás közben az agy működik aktívan.

Halál esetében kb 2 perc alatt elszáll az agyi működés.

2022. jún. 17. 09:51
 9/28 A kérdező kommentje:
#8 REM fázisban valóban, de előtte utána nem igazán, az automatikus funkciók működnek, de más nemigen. Akkor van a nagy sötétség. Olyan a halál is, ezen nincs szerintem mit szépíteni.
2022. jún. 17. 10:14
 10/28 anonim ***** válasza:
73%

Voltam a klinikai halál állapotában.

Nem, nem olyan. Hosszasan ecsetelhetném mik voltak a megtapasztalt élményeim, de felesleges, hiszen feltettél egy kérdést, amire csak azt a választ vagy hajlandó elfogadni ami a személyes meg gyöződésed.

Se a REM fázis, se a klinikai halál, se a biológiai halál nem ugyanaz.

Ezen kár inkább vitatkozni. A biológiai halálból senkinek nincs tapasztalata. Vagyis akinek van na az nem fog neked erről beszámolni.

2022. jún. 17. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!