Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek van menny és...

Szerintetek van menny és pokol halál után? Vagy csak ki lett találva hogy ne feljenek az emberek a haláltól?

Figyelt kérdés
2022. jún. 3. 19:42
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Majd megtudod.
2022. jún. 3. 19:43
 2/9 anonim ***** válasza:
24%

Szerintünk nincs.

Ezen kívül az ilyet a vallás kategóriában célszerű kérdezni.

2022. jún. 3. 19:43
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Az utóbbi
2022. jún. 3. 19:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Véleményem szerint már az életben is van.
2022. jún. 3. 19:47
 5/9 anonim válasza:
91%
Nem vagyok vallásos, nem hiszem, hogy van, de azért remélem, hogy van, mert szeretném azt hinni, hogy még találkozhatok az elhunyt szeretteimmel és, hogy minden ami eddig volt, nem veszik el csak úgy. De majd meglátjuk. Vagy nem.
2022. jún. 3. 19:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem valamilyen értrlemben van menny és pokol.Az egész világunk pozitív és negatív töltésekből áll.Könnyen lehet ,hogy a cselekedeteink alapján az energia ( lélek) változhat negatívba vagy pozitívba.De hogy a halálunk után ez az energia hova kerül nem tudom.Se azt ,hogy mivel lesz jobb a pozitív vagy a negatív.
2022. jún. 4. 08:12
 7/9 anonim ***** válasza:

Azért itt egy kis útiràny

[link]

2022. jún. 4. 08:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Azé mindenki gondolkozzon el azon ,hogy egy energia megnyilvánul egy testbe, ami személységgé alakul ,cselekszik,majd rip rop meghal és eltűnik.Akkor én úgy gondolom ,hogy ez az energia többre is képes mint amiről jelenleg tudunk.
2022. jún. 4. 08:19
 9/9 anonim válasza:

Nagyon jó film! Csak feliratos de izgalmas így is.

[link]

2022. jún. 8. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!