Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A kettőnek lehet köze egymásho...

A kettőnek lehet köze egymáshoz, lehetett ez egy előjel?

Figyelt kérdés

Még általános iskolában kb 20 éve elájultam tánc órán és a tanárnőnk elmondása szerint úgy elvágódtam mint egy oszlop. Ekkor találkoztam a kaszással ami egy nagy hajón közeledett felém. Én meg egy tengerparti bozótosban megbújva figyeltem. Fekete csukjában egy hatalmas hajó legelején állt, az arca nem látszott, mint ha nem lett volna senki a ruhában csak sötétség. Nem mondott semmit, csak közeledett a parthoz a hajóval. Aztán mielőtt a parthoz ért volna magamhoz tértem.

Aztán most alig 20 évvel később egy olyan betegség támadott meg ami kb bármikor megölhet.

2022. jún. 5. 20:22
 1/9 Tudi333 ***** válasza:
20 évvel előtte? Kizárt!
2022. jún. 5. 20:27
 2/9 anonim ***** válasza:

Tényleg nem nagyon valószínű a kapcsolat.

Bármelyikünk bármikor meghalhat, aminek igazából túl sok jelentősége nincs is.

Gyógyulást kívánok!

2022. jún. 5. 20:30
 3/9 Tudi333 ***** válasza:
Viszont, ha van köze egymáshoz, vagy ha nincs, az min változtat?
2022. jún. 5. 20:33
 4/9 A kérdező kommentje:

#2 Köszönöm. Minden vizsgálatot elvégeztek amit csak lehetett, de minden negatív, a tünetek meg megvannak. A tünetek többek között az erős kimerültség és az izmok gyengesége lazasága ami azzal jár hogy minden végtagom kificamodik.

#3 Őszintén? Nem tudom, fogalmam sincs. Ez csak így most este beugrott hogy gondolkoztam mindenféle dolgon.

2022. jún. 5. 20:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Ajulas közben sokszor vannak látomások… mondjuk ez egy elég durva volt
2022. jún. 5. 21:03
 6/9 Tudi333 ***** válasza:
Milyen tüneted van még?
2022. jún. 5. 22:42
 7/9 A kérdező kommentje:

#6 Nem állandó de elő-elő jön hogy nem érzem ha valami forró. Zöldség-gyümölcs evési rohamok jönnek rám, olyan érzés mint mikor visszatartod sokáig a levegőt, és azt érzem hogy valami zöldséget vagy gyümölcsöt kell ennem. Sósabban kell ennem mint ahogy eddig mert az is kiürül a szervezetemből, és olyan rosszullétek jönnek rám mint mikor leesik valakinek a vércukra. Ha nagyon forró vízben fürdök megolvad és összeragad a hajam meg a testemen a szőr. Lábujjtól állkapocsig minden testrészem ficamodik ami ficamodhat, még az orrom is le tudom oldalra hajtani mint ha nem is lenne. Ami szikkadtabb, szárazabb étel nem tudom lenyelni mert megáll a nyelőcsövemben. A memóriám is teljesen lenullázta pár mondat után képes vagyok elfelejteni miről beszéltem/beszélt valaki és a saját falunkban is eltévedek egyedül.

Most így hirtelen ennyi ami eszembe jutott.

2022. jún. 5. 23:39
 8/9 Tudi333 ***** válasza:
És az orvosok mit mondtak erre?
2022. jún. 5. 23:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Nemtudják mibajom. Pedig már a ritka betegségek osztályán is voltam.
2022. jún. 6. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!