A négylevelű lóhere találást szerencsés előjelnek tartják sokan, az ötlevelűhöz is kapcsolódik valamilyen hiedelem, babona?
Véletlenül nem találtál egy négylevelű luóherét? A loúlógusok még a lábad nyomát is megcsókolnák.
Én hallottam már olyan babonáról is, hogy ha a loúszarba lépsz szerencsés leszel, de nem szabad letörölni, mert akkor oda a szerencse is.
Nem tudom, hogy érthető volt-e a kérdésem, úgy látszik, volt olyan ember, aki számára nem.
"...az ötlevelűhöz is kapcsolódik valamilyen hiedelem, babona?"
Bocsi egy kicsit elkalandoztam. Batman túl sok időmet veszi el, állandóan bujkálni kell meg ilyesmi.
Természetesen van ötlevelűhöz is hozzá fűződő babona, sőt a hatlevelűhöz is: [link]
Egész héten pici pókokat láttam, négylevelű lóheréket is, majd pénteket egy ötlevelűt és egy négylevelűt!
Tegnap lekakilt egy madár is...
Ennyi "szerencsés előjel"... - kipróbáltam, hogy nyerek-e. Puttóztam és nyertem 4000.- Ft-ot!!! Nagyon örültem, örülök! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!