Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Többnyire az állatok és...

Többnyire az állatok és gyerekek megbámulnak és jönnek oda hozzám. De az biztos, hogy mindig észrevesznek. Mit láthatnak bennem?

Figyelt kérdés

Emberek közt dolgozom, sok idegen megfordul itt egy nap. Ha gyerek is jön, akkor vagy egyből jön hozzám, vagy távolabbról figyel tátott szájjal, le nem veszi rólam a szemét. Hét kollégám van, direkt figyeltem, de egyikkel sem csinálják ezt. Ha valaki kutyával jön, a kutya is rohan hozzám és rám ugrál, ismerkedik. Nagyon ritkán találkozom bizalmatlan gyerekekkel, állatokkal is, de ők is kiszúrnak maguknak, csak ők nem haverkodnak.

Érdekes példa, hogy mikor egy ismerősöm először jött hozzám a gyerekével, a gyerek fülig érő szájjal köszönt nekem és úgy jött be a lakásomba, mintha haza jönne. Anyukája lesokkolva állt és nem hitt a szemének. Azt mondta, a gyerek fél az ismeretlenektől és nem szeret másokhoz menni, ő még sosem látta ilyennek. A gyerek tök vidáman elvolt nálunk.

Régebben dolgoztam oviban is, ott is rám voltak kattanva.

Nem győzök csodálkozni, mert én úgy gondolom, ezt semmi sem indokolja. A külsőm átlagos, divatos, fiatalos. Amugy meg nem vagyok túlzottan barátkozós, kedveskedős. Inkább kissé magamnak való, amolyan élni és élni hagyni tipus .

2022. márc. 30. 20:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Éreznek valamit, amit mi nem látunk, én is ismerek ilyet.

Illetve állatokkal működik is, gyerekekkel feszélyezett vagyok

2022. márc. 30. 20:53
 2/7 A kérdező kommentje:

Én ha feszélyezett vagyok épp, vagy rossz kedvű, ideges, akkor is ugyanez van.

Múltkor is, anyuka a 3 év körüli gyerekével bejött az üzletbe. A gyerek hisztizett, nyűglődött, aztán egyszer csak észrevett, megakadt rajtam a tekintete és onnantol csendben volt, de bármerre ment vele az anyja, a gyerek mindenhonnan engem lesett.

Aztán van olyan is, amelyik odatelepszik mellém, sőt játszani akar velem. Szeretem amúgy nagyon őket, de a munkám miatt többnyire mogorva és nyűgös vagyok, de ez sem tartja vissza őket. Kollégáimat meg észre sem veszik :) kolléganőm pedig kifejezetten kedves, birka türelmű, de őt békénhagyják. Kutyák, macskák kb ugyanez...

2022. márc. 30. 21:16
 3/7 anonim válasza:

Kíváncsi lennék, ha megkérdeznél egy gyereket pl. arról, hogy mit lát, mikor rád néz, vagy lát-e körülötted valamit, mit válaszolna.

Ha van lehetőséged, egy próbát megérne.

2022. márc. 31. 12:47
 4/7 anonim ***** válasza:

A kisbabák mindenkit bámulnak.

Én is mindig ezt veszem észre, hogy ülök a plázában, betolja a babakocsit az anyja, aztán annyira néz hogy kiesik a kocsiból.

De egyébként minden kisgyerek ilyen, csak máskor bele tudják nyomni a fejüket az ágyba.

Kutyák se egyformák. Nekem is van 2 buta kiskutya. Az egyik folyamatosan bámul, a másik állandóan sunnyog, rám se mer nézni. Bár az a szemetebb kutya.

Nincs ebben semmi meglepő.

2022. márc. 31. 18:49
 5/7 A kérdező kommentje:

Oké, ebben is van igazság. De azért érdekes, mert már régebb óta figyelem ezt, ha közösségben vagyok. Pl mikor az oviban dolgoztam és most is sok ember között dolgozom. A többiekkel nem csinálják ezt. A többi óvónőn miért nem csüngtek folyamatosan? A jelenlegi kollégáimhoz miért nem mennek oda gyerekek, nem szaladnak oda hozzájuk a vásárlók kutyái?

A barátnőm minden idegentől rettegő gyereke tőlem miért nem tartott? Engem is először látott.

2022. márc. 31. 23:53
 6/7 anonim ***** válasza:
A gyerekek meg az állatok ilyen mindenkit megbámulósak, ők még gátlások nélküliek. Nincs ebben semmi különös. Nyílván az egód szeretné, ha különlegesnek tűnnél. Lehet van egy kis nárciszmuzod.
2022. ápr. 1. 22:52
 7/7 A kérdező kommentje:

Jobban örülnék, ha nem vennének észre.

2022. ápr. 2. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!