Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A gyerekek látják a szellemeke...

A gyerekek látják a szellemeket? Vagy mi volt ez akkor?

Figyelt kérdés

Amikor a másfél éves gyerekem felkel, mindig szólítgat, hogy "aja, aja, aja" (anya), addig nem hagyja abba, amíg ki nem veszem a kiságyból. Ma reggel, amikor felkelt, nem mondott semmit, bementem a szobájába, már fent volt. Nézte a fehér falat, ott is egy pontot. Majd délután nézte a TV-t, miközben én vasaltam. Elkezdte mondani, hogy aja, aja. Ránéztem, elkezdett rámutatni az éjjeli szekrényre, amin volt egy lámpa. A lámpa meg csak úgy magától leesett. Én meg fogtam, egyszál bugyiba kirohantam a lépcsőházba, úgy megijedtem, a gyereket is ott hagytam szerencsétlen gyerekemet. Még jó, hogy nem látott meg senki. Majd hallottam, hogy "beszélget" a lányom babanyelven. Egyáltalán nem ijedt meg attól, hogy kirohantam és ott hagytam egyedül. Majd kb. Másfél percre visszamentem félve a házba. A gyerekem nem ijedt meg attól, hogy otthagytam, se hogy kirohantam, se hogy magától leesett a lámpa és eltört. Amint beléptem és meglátott, nem beszélt tovább, engem nézett. És tudjátok van az a történet gondolom ti is olvastátok facebookon, hogy a kisgyerek behívja az anyját, hogy van valami az ágya alatt, erre azt mondja anyuka, hogy nincs ott senki és azt mondja erre a kisfiú, hogy most a hátad mögött van - na ez jutott az eszembe. Gyorsan befutottam a szobába, becsuktam az ajtót, bekapcsoltam a tv-t és bezárkóztunk a gyerekemmel.

Most ez mi lehetett?

2021. febr. 15. 16:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
10%
Nem szellemeket,ők még az angyalokkal beszélgetnek. Ahova mutat ott egy angyal van .
2021. febr. 15. 16:42
 2/17 A kérdező kommentje:
És akkor az angyal törte össze a lámpámat? Kifizettetem vele, az biztos.
2021. febr. 15. 16:45
 3/17 A kérdező kommentje:
Kártérítést követelek.
2021. febr. 15. 16:45
 4/17 anonim ***** válasza:
98%
Gratulálok. Remélem kamu. Nem lehetsz ennyire ostoba, anya létedre
2021. febr. 15. 16:47
 5/17 anonim ***** válasza:
98%
Ne haragudj, de az milyen anya, aki otthagyja a babáját, amikor baj van?! Szerintem ilyen nincs is.
2021. febr. 15. 16:48
 6/17 anonim válasza:
97%

Komolyan ott hagytad a gyereket egy törött lámpával?

Ösztönből felkapom a gyereket ha valami eltörik (nehogy belelépjen)

Elgondolkodtató ha egy valós veszélyhelyzet van pl: megtámad egy kutya séta közben, Te elszaladsz a gyereket ott hagyva?

Én a helyedben magamtól ilyednék meg. Nem a szellemektől

2021. febr. 15. 17:02
 7/17 A kérdező kommentje:
De mégis mit csináljak, ha megijedtem? Ketten voltunk, egyszer csak szól, hogy aja, aja, erre leesik magától a lámpa. Azt sem lehet mondani, hogy ő lökte le. De nyilván, itt mindig mindenki jobban csinál mindent meg mindenki mindig ura önmagának.
2021. febr. 15. 17:05
 8/17 anonim ***** válasza:
63%
Hát ne haragudj de ritka lúzer vagy
2021. febr. 15. 17:07
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mit csináljál? Mondjuk a babát mentsd ki ha baj történik. Minden normális anya így tenne. Amúgy meg kamu.
2021. febr. 15. 17:12
 10/17 anonim válasza:
91%
Akár megijedtél, akár nem, a gyereked egyedül hagytad törött, éles szilánkok és forró vasaló mellett. Ha belelép vagy magára rántja a vasalót, mi lesz? Kórházban mit mondassz? Jajj dokorúr, megijedtem egy szellemtől és elfutottam.
2021. febr. 15. 17:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!