Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A gyerekek látják a szellemeke...

A gyerekek látják a szellemeket? Vagy mi volt ez akkor?

Figyelt kérdés

Amikor a másfél éves gyerekem felkel, mindig szólítgat, hogy "aja, aja, aja" (anya), addig nem hagyja abba, amíg ki nem veszem a kiságyból. Ma reggel, amikor felkelt, nem mondott semmit, bementem a szobájába, már fent volt. Nézte a fehér falat, ott is egy pontot. Majd délután nézte a TV-t, miközben én vasaltam. Elkezdte mondani, hogy aja, aja. Ránéztem, elkezdett rámutatni az éjjeli szekrényre, amin volt egy lámpa. A lámpa meg csak úgy magától leesett. Én meg fogtam, egyszál bugyiba kirohantam a lépcsőházba, úgy megijedtem, a gyereket is ott hagytam szerencsétlen gyerekemet. Még jó, hogy nem látott meg senki. Majd hallottam, hogy "beszélget" a lányom babanyelven. Egyáltalán nem ijedt meg attól, hogy kirohantam és ott hagytam egyedül. Majd kb. Másfél percre visszamentem félve a házba. A gyerekem nem ijedt meg attól, hogy otthagytam, se hogy kirohantam, se hogy magától leesett a lámpa és eltört. Amint beléptem és meglátott, nem beszélt tovább, engem nézett. És tudjátok van az a történet gondolom ti is olvastátok facebookon, hogy a kisgyerek behívja az anyját, hogy van valami az ágya alatt, erre azt mondja anyuka, hogy nincs ott senki és azt mondja erre a kisfiú, hogy most a hátad mögött van - na ez jutott az eszembe. Gyorsan befutottam a szobába, becsuktam az ajtót, bekapcsoltam a tv-t és bezárkóztunk a gyerekemmel.

Most ez mi lehetett?

2021. febr. 15. 16:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván azért szólt, mert látta, hogy lefog esni. Biztos korabban megrántotta valaki, vagy meglöktel valamit vasalás közben.
2021. febr. 15. 17:23
 12/17 anonim válasza:
100%

Hát ezt akkor sem tudom elhinni.

Szülő létedre magadat mented a gyerek helyett.

Egy anya reflexből a gyereket menti ilyenkor.

És kint vártál 1,5 percet???

Na ne már

2021. febr. 15. 17:26
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha tűz lett volna mit csinálsz? Félelmetesebb, mint egy beképzelt szellem.
2021. febr. 15. 17:30
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is kitalálok mindent, ha kicsit lazítañi és tv-t nézni akarok, de ez még nem jutott eszembe, nem is rossz.
2021. febr. 15. 17:37
 15/17 anonim válasza:
100%
Leesik egy lámpa, és neked egyből az jut eszedbe, hogy egy szellem volt ott? Nem gondolod, hogy van n+1 racionális magyarázat rá?
2021. febr. 15. 18:07
 16/17 anonim válasza:
76%
Szellemek nincsenek. Meg angyalok sem.
2021. febr. 15. 19:06
 17/17 anonim ***** válasza:
Te borzalmas anya vagy. Add el a tvdet és meditálj a fontossági sorrendben ami te és a gyermeked közt van.
2021. febr. 17. 15:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!