Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik, hogy a...

Szerintetek létezik, hogy a gyerekek ilyesmiket látnak?

Figyelt kérdés

A mai napig eszembe jut ,,ő". Magas volt, és nagy fekete ruha volt rajta, az arcát sosem láttam. Ott volt mellettem, mikor játszottam, magyaráztam neki éppen mit csinálok, aztán ,,hazament". A bejárati ajtó előtt volt egy nagy, vastag függöny. Én kiskoromban azt hittem ott lakik, konkrétan ugye az ajtó és a függöny között, de visszagondolva, csak annyit láttam, hogy ott ment el. Hogy onnan hova ment azt nem tudom. Olyankor tudtam, hogy elment. Hazament. Majd jön, ha szeretne.

Biztos őrülten hangzik, de nem gondolom, hogy az a gyerek, aki ilyet lát gyerekkorában őrült lenne.

Nem nézhettem tvt gyerekkoromban, tehát abból nem inspirálódtam. Mégis annyi mindentől rettegtem, például biztos voltam benne, hogy az ágyam mögötti sarokban maga a gonosz lakik, emiatt rettegtem a sötétben. Már le sem merem kb irni, de volt, hogy a falbol beszélt valaki hozzám. Nem tudom ezeket hova rakni, a mai napig eszembe jutnak ezek a dolgok, és még annyi minden volt...

Az egyik unokaöcsémnek is van ilyesmi ,,beütése" . Sose felejtem el, mikor játszottunk vele a szobában, nagyokat nevettünk, de egyszercsak lefagyott a mosoly a kis arcáról, teljesen megrémült, és mondogatta, hogy, itt van a bácsi. És hirtelen olyan dermesztő hideg lett a szobában, hogy majdnem befo*tam.

Ma már 12 éves a drága, nem is emlékszik már ezekre. De én igen, és még a mai napig tapasztalok furcsa dolgokat.

Ti hisztek ebben? Tapasztaltatok esetleg hasonlót?

2019. aug. 8. 21:37
1 2 3
 1/23 Metionin ***** válasza:
100%

Hát figyelj, én egy rendkívül racionális ember vagyok, a családom is az, vallásosak sem vagyunk. Az első emlékeim között van egy magas sovány, arc nélküli fehér és hideg alak hosszú ujjakkal. Kb. 15 évig gondoltam hogy ez egy visszatérő rémálom volt, aztán apám bevallotta hogy ő is látta. A másik ilyen dolog az volt, hogy volt a szobában egy régi tükörasztal (árvízkárosultak voltunk, kaptuk adományból) aminek a tükrében minden éjszaka ment a műsor. Konkrétan embereket láttam járkálni benne. Egy ideig felébresztettem anyámat de mindig lecseszett mert ő nem látta. Amint volt pénz újra, apám odaadta az összes ilyen bútort a cigányoknak, de pár nap múlva a tükörasztalt visszahozták mert a gyerekek féltek tőle. Apám elégette.

Szóval ja, vannak fura dolgok. Ennek ellenére azt gondolom, hogy a legtöbb, a szülők által paranormálisnak titulált dolog amit a gyerek lát vagy mond, a gyerek fantáziájának, érzékelési zavarainak a következménye. Van viszont egy szűk réteg, ami tényleg igaz. Lehet hogy idővel ezeket is meg lehet magyarázni tudományosan, szóval nem állítom hogy bármi természetfeletti lenne benne, csak azt hogy van ilyen.

2019. aug. 8. 21:52
 2/23 anonim ***** válasza:
86%
Láttam egy-két cudar dolgot én is életemben. Nem igazán foglalkoztam velük soha, de talán, talán lehet bennük valami. Bár én a szkeptikus oldalt képviseltem mindíg. Próbáltam magyarázatot találni a dolgokra. Ritkán nem ment. De volt olyan id.....
2019. aug. 8. 22:23
 3/23 anonim ***** válasza:
88%

"Magas volt, és nagy fekete ruha volt rajta, az arcát sosem láttam."

Én is láttam ezt a fekete köpenyest vagyis én fekete köpenyest láttam az ágy mellett és nem is egyszer - a szemem sarkából, de én mérhetetlen gonoszságot, félelmet, bűnt és minden rosszat, hideget stb, amit az ember negatív kisugárzást csak el tud képzelni, azokat szinte a bőrömön éreztem felőle és én szentül meg vagyok győződve arról, hogy az maga a sátán volt.

Úgy érzem, nem lenne jó a pokolra kerülni, na azóta is bőszen imádkozom és minden nap....

2019. aug. 8. 22:36
 4/23 anonim ***** válasza:
33%
A félélelem csak az elmédben létezik.
2019. aug. 8. 23:03
 5/23 anonim ***** válasza:
16%
Nem furcsa nektek, hogy az ilyen történetek mindig ártó szándékú, negatív "lényekről" szólnak? Ezek csak az elmétek kivetülései, semmi több. Belemagyarázzátok, ami nincs ott.
2019. aug. 8. 23:11
 6/23 anonim ***** válasza:
90%

"Belemagyarázzátok, ami nincs ott."

Honnan tudod, te ott voltál?!

Már megint rossz helyre tévedt egy szkeptikus....

2019. aug. 8. 23:13
 7/23 anonim ***** válasza:
87%
# 3 Az nem a sátán volt és semmi köze hozzá. Igen, a babáknál és gyerekeknél ez jobban megfigyelhető, többen tapasztalnak ilyet, mert olyen korban még sokkal nyitottabbak ezek az érzékek, amíg a társadalom hatására el nem nyomódnak és sose fejlődnek ki rendesen. Sőt, felnőtt korban is láthatsz (persze nem olyat, amit te leírtál kérdező, vagy mint amit itt másik válaszban írtak, mert olyat mégis ki akarna látni), de ha belevágod magad a témába és aktívan gyakorolsz, akkor ez abszolút lehetséges.
2019. aug. 8. 23:58
 8/23 Fish1 ***** válasza:
90%

Nekem más jellegű élményem volt gyerekként. Volt egy olyan, hogy mikor becsuktam a szemem, akkor egy nagy embertömeget láttam felülről. Illetve olyan is, hogy egy kb 30-40 centi magas ember formájú lényt láttam szaladni. Ezek sokszor megismétlődtek, fogalmam sincs, mik ezek.

És még egy olyan visszatérő álmom volt gyerekként, szintén sokszor, hogy egy szőke, göndör hajú kisfiúval hintáztam egy templom ereszcsatornáján :) Fizikailag ugye nem is lenne lehetséges, mert háttal a falba csapódtunk volna, de álomban működött. Mindig szerettem ezt az álmot. Azt nem tudom, hogy a kisfiú ki lehet.

2019. aug. 9. 04:46
 9/23 anonim ***** válasza:
76%
Én nem láttam soha semmit. Ezotériából sanyarú gyermekkorom volt.
2019. aug. 9. 06:55
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Én láttam, és van hogy a mai napig látok. De sosem féltem ezektől valahogy természetes volt. Bár náluk anyukám, a nagynéném is látnak furcsaságokat.
2019. aug. 9. 07:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!