Szerintetek létezik, hogy a gyerekek ilyesmiket látnak?
A mai napig eszembe jut ,,ő". Magas volt, és nagy fekete ruha volt rajta, az arcát sosem láttam. Ott volt mellettem, mikor játszottam, magyaráztam neki éppen mit csinálok, aztán ,,hazament". A bejárati ajtó előtt volt egy nagy, vastag függöny. Én kiskoromban azt hittem ott lakik, konkrétan ugye az ajtó és a függöny között, de visszagondolva, csak annyit láttam, hogy ott ment el. Hogy onnan hova ment azt nem tudom. Olyankor tudtam, hogy elment. Hazament. Majd jön, ha szeretne.
Biztos őrülten hangzik, de nem gondolom, hogy az a gyerek, aki ilyet lát gyerekkorában őrült lenne.
Nem nézhettem tvt gyerekkoromban, tehát abból nem inspirálódtam. Mégis annyi mindentől rettegtem, például biztos voltam benne, hogy az ágyam mögötti sarokban maga a gonosz lakik, emiatt rettegtem a sötétben. Már le sem merem kb irni, de volt, hogy a falbol beszélt valaki hozzám. Nem tudom ezeket hova rakni, a mai napig eszembe jutnak ezek a dolgok, és még annyi minden volt...
Az egyik unokaöcsémnek is van ilyesmi ,,beütése" . Sose felejtem el, mikor játszottunk vele a szobában, nagyokat nevettünk, de egyszercsak lefagyott a mosoly a kis arcáról, teljesen megrémült, és mondogatta, hogy, itt van a bácsi. És hirtelen olyan dermesztő hideg lett a szobában, hogy majdnem befo*tam.
Ma már 12 éves a drága, nem is emlékszik már ezekre. De én igen, és még a mai napig tapasztalok furcsa dolgokat.
Ti hisztek ebben? Tapasztaltatok esetleg hasonlót?
Szüleid/rokonaid nem meséltek ilyen sztorikat?
Nekem előszeretettel mesélték a saját élményeiket, így én is látni véltem dolgokat és a mai napig félek, pedig 30+ vagyok. A gyerekeimnek nem mesélek ilyenekről és nem is volt hasonló "élményük".
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat. Várom még a továbbiakat is.
Érdekes, mert erről a slander manről még nem sokat hallottam, most néztem jobban utána, de akit én láttam, nem volt ennyire vékony,és magas,valamint nem azért nem láttam az arcát, mert ez a fehér akármi takarta, hanem mert nagy fekete csuklya volt rajta. Az egész ruhája nagy volt,vastag és fekete. És nem emlékszem rá, hogy bármit is mondott volna, egyszerűen csak ott volt velem, aztán hazament, én meg emlékszem arra, hogy tudtam azt, hogy nem mehetek utána.
Nekem kB 5-6 évesen volt egy "barátom" (nem tudom hogy jó szellem volt vagy képzeletbeli barát) a lényeg az hogy amikor szomorú voltam akkor mindig megpróbált megnevettetni vagy megnyugtattni (anyám és apám mindig veszekedtek). Mindig számíthattam rá és általában velem volt. Volt olyan amikor nem volt velem, olyankor azt mondta hogy régi elfeledett barátokkal beszlt vagy hogy simán csak a boltban vásárolt. Amikor iskolás lettem egyre kevesebbet volt velem, amiért sokszor voltam szomorú. KB. Első osztály félév közelettébben mondta azt hogy:"már nincs neked szükséged rám" amiért én valamiért annyit mondtam hogy:"azért később még fogsz majd látogatni?". Ez a beszélgetés erősen meg maradt bennem mert azután csak vártam és vártam de nem jött el. Később valamiért megfeletkezdtem róla majd kB 10-11 évesen (nem tudom pontosan mennyi lehettem) azt álmodtam hogy annyit mond nekem:" az ígéreteket a barátok megtartják, nem?". Amikor Felkeltem elkezdtem sírni mert nagyon nehéz emlékeket hozott vissza. Mint amikor anyám és apám veszekedtek majd a válásról is szó esett(de nem történt meg) vagy hogy nem voltak barátaim csak az a valami. Senkinek nem beszéltem az érzéseimröl és a problémáiról. Vissza gondolva most is nehéz de legalább ő volt... Amúgy egy göndör barna hajú emberszerű valami volt akinek ilyen csukja volt a fején ezért csak a száját láttam és a neve egyébként Attila volt.
16l
Azt a fekete csukás embert én is láttam. Kb. 5 év körüli lehettem. Amikor, anyum lecsukta a villanyt, akkor láttam, hogy kijön az ajtó mögül és felém áll. Én, egy darabig néztem, bár egy kicsit félelmetes volt. Legalább is annak éreztem, de aztán rámosolyogtam és átöleltem az alvós plüss állatom majd elaludtam. Mindig ott volt elalvásom előtt. Ott állt felettem. Aztán, egyszer nem jött és nem bírtam aludni és volt hogy este 11-ig vártam (kicsi voltam nem bírtam tovább fent maradni, akkor még) meg szólogattam is.
Sok ilyet láttam, néha még a mai napig látok ilyen dolgokat. Ma már megszoktam a jelenlétüket.
Vannak, ilyen ismerőseim, rokonaim akik észlelnek ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!