Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik, hogy a...

Szerintetek létezik, hogy a gyerekek ilyesmiket látnak?

Figyelt kérdés

A mai napig eszembe jut ,,ő". Magas volt, és nagy fekete ruha volt rajta, az arcát sosem láttam. Ott volt mellettem, mikor játszottam, magyaráztam neki éppen mit csinálok, aztán ,,hazament". A bejárati ajtó előtt volt egy nagy, vastag függöny. Én kiskoromban azt hittem ott lakik, konkrétan ugye az ajtó és a függöny között, de visszagondolva, csak annyit láttam, hogy ott ment el. Hogy onnan hova ment azt nem tudom. Olyankor tudtam, hogy elment. Hazament. Majd jön, ha szeretne.

Biztos őrülten hangzik, de nem gondolom, hogy az a gyerek, aki ilyet lát gyerekkorában őrült lenne.

Nem nézhettem tvt gyerekkoromban, tehát abból nem inspirálódtam. Mégis annyi mindentől rettegtem, például biztos voltam benne, hogy az ágyam mögötti sarokban maga a gonosz lakik, emiatt rettegtem a sötétben. Már le sem merem kb irni, de volt, hogy a falbol beszélt valaki hozzám. Nem tudom ezeket hova rakni, a mai napig eszembe jutnak ezek a dolgok, és még annyi minden volt...

Az egyik unokaöcsémnek is van ilyesmi ,,beütése" . Sose felejtem el, mikor játszottunk vele a szobában, nagyokat nevettünk, de egyszercsak lefagyott a mosoly a kis arcáról, teljesen megrémült, és mondogatta, hogy, itt van a bácsi. És hirtelen olyan dermesztő hideg lett a szobában, hogy majdnem befo*tam.

Ma már 12 éves a drága, nem is emlékszik már ezekre. De én igen, és még a mai napig tapasztalok furcsa dolgokat.

Ti hisztek ebben? Tapasztaltatok esetleg hasonlót?

2019. aug. 8. 21:37
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Tessék:

[link]

2019. aug. 11. 02:31
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm szépen!
2019. aug. 11. 16:29
 23/23 Metionin ***** válasza:
35%

#15 nekem se meséltek soha ilyeneket, főleg nem 2 éves koromban, fel se fogtam volna. A fehér alakot pedig akkoriban láttam, 2-úgy 4 éves koromig.

Amúgy eszembe jutott még egy sztori. Nekem is volt "képzeletbeli barátom", de nem én találtam ki hanem egyszer csak megjelent és közölte hogy ő innentől kezdve a barátom. Egy olyan alak volt, ami mintha állandóan örvénylő homokszemekből állt volna össze többé kevésbé humanoid formára, én Homokembernek hívtam. De nem kedveltem egyébként mert fura dolgokat mondott és azt akarta hogy rossz dolgokat csináljak. Gyerekkoromban a legnagyobb probléma az életemben az volt, hogy bármit csináltam, az anyámnak sohasem volt elég jó, sohasem érdekelte amit mondok, egyszóval leszart. Ez a homokember egyszer azt mondta, hogy ha este amikor anyám alszik, egy kicsit vágjam meg egy késsel és akkor majd szeretni fog. Eleinte nem akartam de az volt a legnagyobb vágyam, hogy anyám szeressen. Szóval este miután anyám lefeküdt (8kor már ágyban volt mindig, mi apámmal későn feküdtünk) belopóztam egy kiskéssel és ahogy ott álltam az ágy előtt, hirtelen felébredt, meglátta nálam a kést és olyan szinten megvert hogy órákig csöpögött a vér az orromból. Nagyon haragudtam a homokemberre, csalódtam benne. Amikor legközelebb megjelent, elkezdtem vele ordibálni és csapkodni hogy hazudott nekem, takarodjon innen el és ne jöjjön többet. Akkor úgy szétoszlott sok apró szemcsére és nem láttam többet. Ez 3 és fél éves koromban volt.

2019. aug. 11. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!