Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Terhesség, babák, gyerekek és...

Terhesség, babák, gyerekek és szellemek kapcsolata?

Figyelt kérdés
Szívesen olvasnék bármi para sztorit ami a terhessegeddel kapcsolatos, esetleg szellemet látott a kis babád vagy kis gyereked. :)

2020. nov. 6. 09:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Repülő árny madarakat látott a szobába. (Anyu azt mesélte, hogy ilyeneket én is láttam).

Amikor még nem igen tudott beszélni az ablak felé mutatott és azt mondta Cuge. Nagyon sokszor.

Fényember látott a szobába kb 2 hétig/őt én is láttam.

Sok ilyen van, oda kell figyelni a kicsire, nem azt mondani hogy csak képzelődik.

2020. nov. 6. 10:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Amikor öcsém picike volt (talán 2-3 éves), egyik nap anyukámnak azt mondta: "miért sír az a kisfiú?" És egy pontra mutatott a szobában.

Nem volt ott senki.

Pont előtte nemrég halt meg az unokatesónk.

Illetve talán ez is ide tartozik:

Amikor húgom kicsi volt, olyan 4-5 éves, álmában találkozott a dédszüleinkkel, akiket amúgy soha nem ismert, mert a születése előtt meghaltak már. De nemrégiben látott róluk egy videófelvételt, és akkor mondta, hogy őket ismeri, egyszer álmában együtt sétáltak, és pontosan ugyan úgy néztek ki, mint a felvételen. Előtte sem képeket, sem más egyéb videókat nem látott róluk.

2020. nov. 7. 22:08
 3/3 anonim ***** válasza:
83%
Én szellemi nyelven beszéltem a gyerekemmel, még mikor magzat volt. Mondjuk egy magzati elmével nehéz 'társalogni', de na. Meg éreztem a szellemi bölcsességét. Neki sosem volt semmi féle érzékelése sajnos.
2020. nov. 8. 08:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!