Miért ragadnak itt a balesetet szenvedett gyerekek?
Nem egy olyan blogot olvasok ahol olyan tapasztalatok esnek meg hogy pl kisgyerek lat egy masikat a jatszoteren a csuszdàn es ki van törve a nyaka. Es kesöbb kiderült hogy pontosan ott es ugy halt meg x évvel ezelött egy gyerek.
Masik pl amikor gyereksirast hallanak a kamion körül a soförök meg is ijedtek, link lentebb, es kiderül hogy gy.bicikli alkatreszdarabok voltak a kamion aljaba szorulva korabbrol.
Tegyük most fel, hogy nem kamu elbeszélések.
De komoly ez lenne az élet utàn? Hogy ha törtenik vkivrl vmi ott marad örökké szenvedni?
A 4.cikk lentebb "Síró gyerek"
Kovács András Magyarország Főtáltosa a TV-ben erről azt mondta, hogy gyakran főleg, akik nem tudják mi az a halál, mert nem élték még át. Egyszerűen nem fogják fel, hogy már meghaltak. Egy gyerek kitöri a nyakát, szinte észre sem veszi. Játszik tovább a játszótéren, mert nem tudja hogy már meghalt. Nem mesélték el a szülei, hogy meg lehet halni.
Láttad már a Nikól Kidmen filmet? Nem tudom mi a címe. Ott bemutatják a jelenséget. A lényeg, ha fényt látsz el kell oda menni, mert már meghaltál.
"energia lenyomat" - ezt kérlek, magyarázzad meg bővebben.
Egyáltalán, a láthatatlan energiának hogyan látható lenyomata?
De ez borzalom lehet ha ilyen a halàl a "tudatlanoknak".
Böven rosszabb mint az élet. Es abszolut nem megèrdemeltem.
Nem tudom felfogni azt,hogy a termeszet csodalatos körforgasa, vagy ahogy a szervezet müködik, a születés is, maga a földi élet is, minden egy csoda, es hogy ekkora gixer lenne a rendszerben, hogy joformàn"elöhalottkent"kell itt bolyongani esetekben?
Az elektronikus lenyomatot ugy ertem, hogy
1.az életünkben tett/nem tett dolgok ugye ha fel sem tünik is, de hatassal vannak a vilagra (mint apro hullàmok a tengeren), es mivel a fizikai test mulando, valojaban tetteink kèpeznek lenyomatokat (emlékeket, èrzelmeket màsoknak, esetleg màshogy gondolkodik vki miutan beszeltel vele stb),
2. kb azon feltevés vagy gondolatmenet mentén is, hogy valahol egy pillango szarnycsapàsa 1000 km kel arrèbb hulrikànt is fog hozhat (nem akarok rakeresni hol olvastam de sok film is épül erre hogy pl visszamentek a multba a dinoszauruszok közé es vki elhozott vmit a dzsungelböl ami aztan katasztrofahoz vezetett majdnem vissza kellett vinniük a mult multjàba sajnos nem ugrik be a cime:(),
3.illetve mivel minden mozog ha atomi szinten nézzük, azaz energia, a test csak egy egy megjelenési formaja magànak az energiànak, söt tapasztaltam is hogy az emberi energia hatassal lehet még a technikai elektromossàgra is, ha meg ebböl indulunk ki, valojaban energia hullamokat/jeleket "termelünk" es összefüggesbe hozva az 1. ponttal, energia lenyomatokat hagyunk magunk utàn.
4. Kiegészithetném az egészet pl a szinkronicitassal. Erröl is erdekes ciccek vannak. Pl hajobaleset x.évben. egyetlen ferfi elte tul neve XY. Erre 100 ev mulva ismet megtörtenik ugyanott egy hajobaleset megint egyetlen tulelö es öt is XY nak hivjàk. Maga a szinkronicitàs is elgondolkodtato, összefüggesbe hozhato sokmindennel.
Energia lenyomatrol:
Igazabol a sokféle, vagy sok helyröl összeolvasott(fél)ismereteimböl meg nemigen àllt nekem össze EGY nagy összkép, de ugye az emberek is különbözök pl valaki lélekvandorlos elvekben melyül el,vagy asztrologia, màs kvantumfizikaban, valaki a valoszinüségekben pl mint a véletlenekben, szinkronicitasban, màsok vonzas törvenyeben, igy a kérdès is eleve több szemszögböl erdekelt ahogy többféle szemszögböl is nezhetö, ezt egy szoval akartam volna leirni.(azaz azt hogy vki vagy lélek szellem szintjen vagy csak siman mint hullamként (1.pontom)de itt marad, vagy lenyomata van(emlékek), vagy ha ö maga nincs is köztünk, mint sztàroknak a csillaga a A Hollywood Walk of Fame (Hollywoodi hírességek sétányàn.)
Csak abbol kiindulva hogy egy emberi élet okozatai nem vesznek el csak ugy a halàllal a földröl.
Erre probaltam összefoglaloan egyetlen szot keresni. Talàn az energia lenyomat stimmel az összesre(lélek, tettek, emlékek màsokban a halal utan, ittmaradt dolgok)
Tegyük fel, hogy az idő múlása csak számunkra, itt a fizikai síkon tűnik lineárisnak. És vegyük hozzá azt, hogy bizonyos embereknek élénkebbek a megérzéseik, antennáik -bizonyos- jelenségekre, amiket ma még nem tudunk pontosan megmagyarázni.
De elmesélek egy történetet, hogy érzékeltessem nagyjából mire is gondolok.
Pár éve egy szomszéd néni, akivel azelőtt nem nagyon beszélgettem, csak köszönő viszonyban voltunk, lehívott segíteni, mert elállítodott a Tv-je. Nagyon hálás volt, hogy segítettem neki. Valamivel meg akarta hálálni és adott két szép, különleges dísztányért meg hogy válasszak még nyugidtan valamit a vitrinből is, neki már úgysem kell semmi. Mutogatta a kis "kincseit" és kezembe adott egy cifra, ezüst színű, tetején rózsa mintás ékszertartó dobozt. Nagyon szép darab volt, de ahogy kezembe vettem, nagyon fura dolog történt. Egy fiatal, szőke hosszú hajú lány képe villant be a szemem előtt, ahogy furcsa "kitekert" pozicioban ül valahol és halottnak tűnt. Sötét volt körülötte, nem tudtam kivenni, mi ennek a képnek az értelme. Közben a dobozka szélén egy kis piros foltot fedeztem fel, ami nyilván csak festék vagy elszíneződés lehetett, de én vérre asszociáltam és nagyon rossz érzés volt kezemben tartani a dobozt. De az érzést nehéz lenne szavakba foglalni. Kisvártatva a néni megszólalt, hogy ez az ékszerdoboz a lányáé volt, aki még fiatalon meghalt autóbalesetben. Elővette a fényképalbumot és megmutatta a lányát, akiben felismertem az előbb felbukkanó szőke lányt.
Azelőtt azt sem tudtam, hogy egyáltalán volt-e a néninek gyermeke.
Tehát, biztosan nem volt ott a lánya lelke. Én úgy gondolom, inkább arról lehet szó, hogy tárgyakhoz, helyekhez kötődnek különféle energia és "képi" lenyomatok. És így képesek közvetíteni emlékeket azok számára, akik képesek érzékelni ezeket. Az emléklenyomat tehát mindig ott van, csak nem mindenki érzékeli.
"Egyáltalán, a láthatatlan energiának hogyan látható lenyomata?"
Ahogy a fentebbi peldaimban irtam
Gyereksirast hallanak egy kamion körül. Es talan egy korabban elgazolt gyerek hangja. Miközben gyerek nincs ott es a gàzolàs règen törtenhetett. De ràijeszt az élökre. Az élök éreznek vmit az érzékszerveikkel. Ami amugy nincs ott.
Na, egyszerre írtunk :D
Szóval án is épp azon gondolkoztam, kérdező, hogy nem lehet akkora gikszer, hogy az ember itt ragadjon a halál után örökre ugyan abban a jelenetben. Másról lehet itt szó. Bár azt még el tudom képzelni, hogy vannak lelkek, akik valamilyen okból direkt jeleznek, vagy valamiért kötődnek egy helyhez. De szerintem nem azért, mert semmiképp ne tudnának a megfelelő helyükre kerülni.
És igen, hatással lehetünk az elektronikus cuccokra. Régebben több elektromos cucc is kipurcant a környezetemben rejtélyes módon, mikor nagyon feszült, ideges voltam. Itthon és a munkahelyen is sorra adták fel az elektronikus berendezések a környezetemben. Megfigyeltem, hogy ez akkor fordult elő, ha magamban fortyogtam a dühtől. Mikor kiadtam magamból, kiabáltam, veszekedtem, akkor nem romlottak el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!