Miért ragadnak itt a balesetet szenvedett gyerekek?
Nem egy olyan blogot olvasok ahol olyan tapasztalatok esnek meg hogy pl kisgyerek lat egy masikat a jatszoteren a csuszdàn es ki van törve a nyaka. Es kesöbb kiderült hogy pontosan ott es ugy halt meg x évvel ezelött egy gyerek.
Masik pl amikor gyereksirast hallanak a kamion körül a soförök meg is ijedtek, link lentebb, es kiderül hogy gy.bicikli alkatreszdarabok voltak a kamion aljaba szorulva korabbrol.
Tegyük most fel, hogy nem kamu elbeszélések.
De komoly ez lenne az élet utàn? Hogy ha törtenik vkivrl vmi ott marad örökké szenvedni?
A 4.cikk lentebb "Síró gyerek"
19-es vagyok..A kamionos gyereksírásnak egy ok-okozattal való szembesítés volt a célja úgy gondolom,mert a felelőtlenség lelki éretlenségével súlyosabb karmákat húzott volna magára.Tehát nem gyerekszellem,hanem utóhang amit utánatoltak..A lélekevolúciónak a tanulási folyamat a lényege,hogy a tudatlanságból az önmagáért és környezetéért teljes felelősséget vállaló egyének szülessenek..
Örökölt fizikai és mentális betegségek is pszichoszomatikus és a közvetlen szülői érzelmi minta és lelki hatás okozza a torzulásokat és lelki deformitásokat,amit aztán a felismeréssel és megbocsátás-elengedéssel lehet feloldani,dehát mind ezért vagyunk itt,de lehet,ho te is ilyesmit írtál...
Én hiszem és tudom,-tehát tudatosan hiszem,mert ez a megismerésből fakadó bizalom-,hogy a lét egyetlen célja a ön-tudatlan demonium legyőzése és megváltása a felismeréseken keresztül,ehhez hozzátartozik bármilyen kaland amit az élet tapasztalatként dob elénk..de a kérdésedre visszatérve,egy emberi szellem soha nem mutatja magát kitört nyakkal,vagy felkasztva horrorszerűen oszladozó hullaként akárhogy,mert egyszerűen nem azzal azonosítja magát..A tudatosság a kulcs itt is,mivel azonosítja magát egy ember halála után,ha nem az eredeti formájával...A látomások többségében pedig szintén képekben,tehát szimbólumokban kell gondolkodni..
A morf mezőre mindenki rá van kapcsolódva akár tudatosan vagy anélkül,de a tudatalattidon keresztül te is ott vagy benne,csak van aki ezt a kis infót szellemi szintre emeli...
Egyszer dolgoztam egy alapítványnál,ahol 2 kolléga is telepata volt különböző feladatokra születve persze,de a lényeg,hogy egymással és amikor észrevettem rajtuk egy idő után már velem is képesek voltak kommunikálni úgy,hogy hallottam őket,de ők úgy hívták,hogy látják a gondolatokat...amikor kifejlődött a tisztánérzékelésem szintén az információs csomagok általi képekre való fordítás lett a központi nyelvezetem..
Szerintem hasonló pszíképességeknél is a tudatosság a kulcs,amin a fókusz ott van az energia és ezzel a figyelemmel egymásra is tudunk hangolódni..
Az a legnagyobb probléma a látók többségével,hogy bár ugyanezt a mezőt használják,de ha valaki nincs vele tisztában akkor egy entitás segítségével oldja meg,akár öntudatlanul ami a bejött infó kárára válhat,főleg ha az 1 alsó asztrális létező..vagyis nem éppen a segítőkész jóarcok közé tartozik..
Az Akasha az legalább kristánytiszta,csak fénytszolgáló beavatottaknak...engem persze kihagynak belőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!