Miért ragadnak itt a balesetet szenvedett gyerekek?
Nem egy olyan blogot olvasok ahol olyan tapasztalatok esnek meg hogy pl kisgyerek lat egy masikat a jatszoteren a csuszdàn es ki van törve a nyaka. Es kesöbb kiderült hogy pontosan ott es ugy halt meg x évvel ezelött egy gyerek.
Masik pl amikor gyereksirast hallanak a kamion körül a soförök meg is ijedtek, link lentebb, es kiderül hogy gy.bicikli alkatreszdarabok voltak a kamion aljaba szorulva korabbrol.
Tegyük most fel, hogy nem kamu elbeszélések.
De komoly ez lenne az élet utàn? Hogy ha törtenik vkivrl vmi ott marad örökké szenvedni?
A 4.cikk lentebb "Síró gyerek"
"tárgyakhoz, helyekhez kötődnek különféle energia és "képi" lenyomatok."
Ez azert ki van terjesztve kicsit bövebben is.
Tudtad hogy az elefànt birja tudja hol van az oazis? Tehat ha meghalna az anyja eljutna oda.
Ezt a fajta emlekezest kukacokkal is bizonyitottàk.
A kukacok ha felkaocsoltàk a villanyt mindig kaptak egy kisebb aramütest. Egy idö mulva ugye kialakult a reflex hogy amikor a villanyt kapcsoltàk màr akkor elkezdtek menekülni.
Asszem feldaràltàk öket es megetették nem tudom mivel talan mss kukacokkal. Es nicsak, amikor felkapcsoltàk a villanyt rögtön menekülni kezdtek azok is.
Vagy erdekes de vannak emberi fobiàk. Pl vki iszonyodik a tütöl pokoktol akarmi.
Erdekes de a született gyereke is nagyesélyes ugyanarra a fobiàra. Söt van is ilyen.
Vagy miert fèlnek a macskàk a viztöl? En feltètelezem hogy mivel régen(talan napjainkban is)de zsàkostol dobtàk a szaporulatot a vizbe az emberek, de élve is siman vizbe folytottàk öket, ez megmaradhatott nekik generaciokon at.
Nàr csak öröklödes alapon is fennmaradnak dolgok a holtakbol.(az öröklödö betegsègek meg ugye bizonyitottak is)
Tehat igy is van lenyomatuk.
Valami marad utànuk az biztos.
De hogy az öntudatszerüen e. Pl az ittmaradt balesetes gyerekeknek van e öntudata akkor inkabb az a kerdes. Higy CSAK lenyomatok e esetleg. Avagy annàl több.
Akkor elörébb is jutottam most igy egy kicsivel :)
10 es megint egyszerre irtunk.most latom a 10.valaszt :D
Örülök hogy te is tapasztaltad az elektromossagra a hatast es legalabb ezt nem kell bizonygatnom peldakkal :)
*elefànt borja
Amugy igen ugy tünik hogy ficmx helyekhez targyakhoz kapcsolodnak csak a lenyomatok.
Talan az elök igy tudjàk könnyebben erzekelni ill pl a gyereksiràs okàt is kikövetkeztetni azaz megérteni, vagy ismeretre szert tenni a korabban törtentekröl.
De miert lehet erre szükség hogy fény derüljön pl egy korabbi gazolasra.
Nem is értem mièrt nem mentek tovabb a temaban. Hogy akkor rendörségen a kamion szàmon van e tartva. Azaz megvan mi tlrtent vagy cserbenhagyàsos vol e stb
De nem ugy nez ki mintha oka lenne. Azaz a jatszoteres eset azt bizonyitja hogy simàn csak ismeretbövités lett belöle. Hogy tudjàk azt hogy itt anno meghalt egy gyerek.azaz egy lenyomat.
Remelem akkor a holtaknak csak lenyomataik vannak itt es nem szenvednek itt.
Adott egy remenyt az amit irtal :)
A téma kapcsán eszembe jutottak az elátkozott tárgyak is. Hogy talán ott is valami hasonló energia működhet. Mintha bizonyos erős érzelmi töltések képesek lennének valamihez kötődni és tovább hatni. Persze természetük szerint. Nyilván van különbség átok és véletlen baleset között, de a "működési elvükben" lehet közös. Az átkot szóró ember is rég ki tudja, merre jár, az átka mégis hat. A halott gyermek is rég "tovább ment", a maga után hagyott tragikus érzéseket mégis érzékelheti valaki más.
Elátkozott tárgyakról is van sok jó cikk. Ott van pl James Dean autója, ami ugye akár még a szinkronicitás példája is lehet talán.
Amit a kukacokról írtál, azt hiszem, azt nevezik morfogenetikus mezőnek. Na az is érdekes téma. DE ha már így megbonyolítottam, megint visszakanyarodnék az időérzékelés témájához, mert úgy vélem, fontos szerepe lehet talán itt is. Mert ugye bizonyos emberek látják, érzékelik, ami régebben egy bizonyos helyen történt. Vannak azonban akik ezeket előre látják, vagy megálmodják. Na, most akkor még ezt vegyük hozzá...
Szóval valami elég nagy csavar van itt a dolgokban.
Mondjuk, az elefánttal vagy kukaccal való példákat lehet akár simán biologiai vagy genetikai jelenséggel magyarázni talán.
Az idö témàjàba ebben a kerdesben majd jobban elmélyedek.
(Amugy a szinkronicitas peldamnal XY név helyett pont x Jamest akartam irni :)erre te egy James-röl irtal :)mert ugy remlik vmi James volt a tulélö, de nem biztos.)
A biologiai genetikai stb magyaràzat ha van arra, hogy az emlekezet beépül a szervezetbe (fèlelemreflex a villanykapcsolastol)es örökithetö ill atvihetö màs szervezetbe is, akkor az ittmaradt èrzékelhetö elmult tragediàkra, targyakhoz helyekhez kötödö "lenyomatokra" is lehetne fizikai energetikai stb esetleg.
A biologiai genetikai magyaràzat valahol alà is tàmasztja a holtak lenyomataival a kapcsolatot igy.
Ezt egésziti ki a kvantumfizika is amugy. Azaz magàt a kapcsolatot.
Hogy minden VAN különbözö allapotban es mi teremtjük meg tulajdonképpen annak àllapotàt a tudatunkkal. Azaz hogy pl bele vagy nem talàlok bele a kosarpalankba. (Most atlag hobbi kosarast nezve aki hol beletalal hol nem), a véletlenek vizsgalata is kiterjed olyanokra, hogy lehet nem is veletlenek. Plusz kapcsolodo vonzàs törvenye tema.
A kvantumfizikara visszaterve a kapcsolat is bizonyitott 2 foton közt (egy fotonpar egyik tagjàt elküldték asszem 700 km rel arrebb)mert nagyobb tavolsagbol is egymas függvenyeben forogtak a tengelyük körül.
Igy a különbözö idödimenziok részesei között is lehetséges a kapcsolat. Es igy a holtak élök közt is. Akik ugyanakkor remelem nem köztünk vannak csak a lenyomataik, de mint mult jelen kapcsolat.
Igazàbol amugy nekem ez is problémàm, hogy az összes terület amikbe itt bele bele kapunk, nincs egymasra vetitve egymassal összefüggésbe vagy pàrhuzamba hozva (de a lélekvandorlas, vallàs es hasonlokat egyszerüen meg sem emliti pl a kvantumfizika vonzas tv-e, vagy a biologiai emlékezést sem, holott nagyok a hasonlosàgok a dolgokban csak epp màs szavakkal vannak leközölve)es abbol nem làtok egy összkepet összehozva, megspékelve az idövel plàne.
Tipikusan abban vagyok hogy minel többmindent olvasok(de paranormalis jelensegekröl is), minel több helyröl, annàl kevesbé tudom elkepzelni az egész müködèsét.
Na egész érdekes beszélgetés van itt,talán én is hozzá tehetek valami hasznosat..Tehát az ittragadt szellemek és az energialenyomatok között annyi a különbség,hogy előbbiek képesek a közvetlen kommunikációra,a szemedbe néznek majd beszélnek is hozzád,ha nyitva van valamelyik csatornád akkor szerencsésebb vagy..lenyomatok esetében nem beszélhetünk a tudatos én jelenlétéről,vagy csak nagyon kismértékben,ezért többnyire érzelmi programok...Pont pár hónapja sétálgattam a temetőben egy mellékösvényen,amikor azt éreztem,hogy hirtelen nekem támad valaki egy elhagyatott sírról és egy középkorú női hangot hallottam,hogy Segíts!,aztán valakitől aki a hátam mögött követett megkérdezte,hogy "Hogy hívják?"..(egy férfi).Amikor megmondta a nevem,szinte éreztem,hogy felém fordul,és megszólítva kétségbeesve kérte,hogy segítsek neki,gondolom menni akart...Közöltem,hogy én nem tudok és továbbmentem,nagy csalódáshullám jött tőle,de beletörődött.Már volt akit onnan hazahoztam,egy pasi álldogált a szobámban mikor hazajöttem de már a buszon is bűzlöttem tőle,az elég durva volt,majd egy ajtó nyílt,párbeszéd és elvitték,gondolom ennek terjedt el a híre..
Van aki azonban képes nyitni nekik a kaput,ami a közhiedelemmel ellentétben nem a fényösvény,ami a karmakerékhez vezet,hanem egy gyönyörű egészséges növényzetű buja kertbe,állítólag már a látvánnyal harapni lehet a levegőt..Ezek az átsegítők csak "kertnek" hívják,de én úgy gondolom egy magasabb dimenziós éteri pihenőbolygó..
A szabad akarat törvénye egyben a be nem avatkozás törvénye is,ezért a magasabb szintekről senki nem nyúlhat hozzá a bevállalt forgatókönyvedhez,amibe beletartozik a kilépő halálnemed és az esetleges következmény érzelmi és mentális állapota..
Aki ittragad,mert éppen elfogyott az enerdzsije a kapunyitáshoz,annak is megvan a lehetősége a távozásra,de kivétel nélkül mindig a Kéréssel indul és a saját szívcsakráján keresztül elérheti a belső vezetőjét,aki a másik oldalról ezt helyette megteszi,tehát senkit nem kell itt sajnálni...
Gyerekek egyébként gyorsabban magukra ébrednek odaát,több is az energiájuk,magasabb rezonancián működnek könnyebben váltanak,vagyis alig jellemző..matériafanoló földhözragadt realisták és többdiplomás tagadóknál inkább valószínűbb..
A kukacos és elefántos példa a legjobb a morfogenetikus mező jelenlétére egyébként amit a 15-ös is leírt.Minden egyes állat és növényfaj rá van kapcsolódva amin keresztül folyamatos kommunikáció zajlik és lehívhatják a megfelelő információt..ha egy elefánt a legközelebbi oázist keresi,hogy ne pusztuljon szomjan és előtte már járt ott egy másik,akkor nem egymásra trombitálnak,vagy dns-t cserélnek,hanem a mezőről lekérve az infót még a térképet is megkapja az útbaeső bokrokkal...Tehát pont fordítva működik és a szellem építi az érzelmi testet,majd beépítve az infókat a fizikaiba sűríti,-sejtemlékezet-de ez egyenes következmény is...Ismerek valakit,aki képes ilyen módon belehallgatni a madarak beszélgetésébe pl.,meg lennétek lepve,mennyire intelligensek,csak képekben gondolkodnak..
Minden egyes megtörtént átélt esemény érzelmi és szellemi lenyomata megvan,ilyenformán nincs jelentősége a látók által lekért múltbeli,vagy megálmodott jövőbeli történéseknek,mert a lineárisban már minden "megvolt"...ha egy szinttel följebbről nézed ahol cirkuláris időérzékelés van akkor érthetővé válik,mert a törikönyvünk eleje és vége összeér,mint a saját farkába harapó kígyó,minden visszatér önmagába..
A jósálmodók azért vannak előnyben,mert a tudatalatti tisztulásával elérhetővé válik a közvetlen kapcsolat ehhez a mezőhöz..a pillangóeffektus szintén ezzel magyarázható..
Na, akkor rakosgassuk tovább ezt a puzzlét, hátha összeáll a kép, előző válaszoló :)
A morfogenetikus informácio átadás kacsán valamiért beugrott a telepátia. Hogy valami hasonló elven működhet. Bár fene tudja, az is lehet, a kettő ugyan az?
Na meg ott van az Akasha, amiből szintén levehető informácio. Már akinek...
Nos, minden esetre úgy látszik, több irányból is ki lennénk segítve némi infóval, csak valamiért nem vesszük elég tisztán az adást. Az is jó kérdés, miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!