Elvileg halál közeli élményeknél DMT szabadul fel a szervezetben és ez okozza az erős hallucinációkat.
2022. márc. 21. 20:52
12/30 anonim válasza:
Ha kémiai folyamatok zajlanak az agyban, akkor még van agyműködés, magyarul az illető nem "teljesen" halott. Tehát, nem azt látta, ami a halál után van. Szóval ez a magyarázatot én nem fogadom el. (Bár ezek szerint van, aki igen)
2022. márc. 21. 21:21
13/30 anonim válasza:
Igazak.
2022. márc. 21. 21:23
14/30 anonim válasza:
#12 vagyok
Pontosítok: a halál *közeli* élményekre lehet ez a magyarázat, de hülyeség ezzel bizonygatni, hogy semmi nincs a halál után.
2022. márc. 21. 21:25
15/30 anonim válasza:
12!
Elvileg a szívleállás után az agy valameddig még életben marad.
2022. márc. 21. 21:29
16/30 anonim válasza:
Az ilyen halál közeli élményeknél klinikai halálból hozzák vissza az embereket.
Klinikai halál:
'A halált közvetlenül megelőző, általában pár perces életszakasz, melyből mesterséges beavatkozással még újra elindítható a szervezet működése'
Ha jól tudom, olyan embert még nem hoztak vissza, aki végleg meghalt, ezért nem tudjuk, ők mit látnak, vagy nem látnak.
2022. márc. 21. 21:37
17/30 anonim válasza:
Mit értesz igaznak? Nekem 2x volt ilyen, és elég átütő dolgokat tapasztaltam. Akik a biokémiai hallucinációkkal magyarázzák, még soha életükben közel sem voltak ilyen élményhez. Szóval, csak szimpla okoskodás. Olyan mit a szűz szexológus, aki osztja az észt a szexel kapcsolatban...
2022. márc. 21. 21:58
18/30 anonim válasza:
17!
Nyilván te vagy itt az ész. Taníts minket mester!
2022. márc. 21. 22:02
19/30 anonim válasza:
"Akik a biokémiai hallucinációkkal magyarázzák, még soha életükben közel sem voltak ilyen élményhez."
Miért, ha volt ilyen élményed, az automatikusan azt jelenti, hogy a magyarázatot is tudod rá?
2022. márc. 21. 22:50
20/30 anonim válasza:
Megjegyzem, az ayahuascával is átütő dolgokat lehet tapasztalni, pont ezért szokták kipróbálni emberek. Ettől még mindegyikük tudja, hogy a főzet összetevői hatnak benne, nem ők lettek az új Jézus.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!