Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerinted igazak a halál...

Szerinted igazak a halál közeli élmények?

Figyelt kérdés
Istennel Jézussal való találkozás. Vagy alagút ilyenekről számoltak be
2022. márc. 21. 18:35
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Lehet benne igazság.
2022. márc. 21. 18:40
 2/30 anonim válasza:
41%
Az oxigénhiányos agy szüleménye lehet, kiegészítve a filmekben látottakkal és a "mítoszokkal".
2022. márc. 21. 19:01
 3/30 anonim ***** válasza:
66%
2022. márc. 21. 19:06
 4/30 anonim ***** válasza:
59%

Ugyanazt szerettem volna írni, amit a kettes. Nagyon sokan mesélik, hogy oaz ismerősük találkozott xy-al, akit sosem látott, sosem meséltek róla (pl az Igazából Mennyország című könyvben is volt ilyen), de elég egy megjegyzés is valakiről, egy fénykép, akármi, tegát efy apró részlet, hogy beépítsd a tudatalattidba.

Biztos mindenkinek volt már álma, hogy valakit látott benne, akit nem ismert, mégis ismerős volt.

Én pl egy férfiról álmodtam egy nagyon furcsát, ami megmaradt bennem. Évekkel később megláttam őt képen. Kiderült nagyon kiskoromban ismertem őt.

2022. márc. 21. 19:30
 5/30 anonim ***** válasza:
49%
Elvileg az agy kémiai folyamatai miatt van ez. Mint amikor álmodsz.
2022. márc. 21. 19:43
 6/30 anonim ***** válasza:
52%
Hát, senki nem tudja bebizonyítani, hogy nem igazak.. persze nyilván van, aki egy kis hírnévért kitalál egy sztorit.
2022. márc. 21. 20:09
 7/30 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem nem. Pl én drogfüggő vagyok. A múltkor állítólag 1 percen múlt hogy kiért a mentő, és újra tudtak éleszteni. Én nem emlékszem semmire. Totális képszakadás. Pedig percekig tulajdonképp halott voltam. Nem láttam semmit. Nem volt ott semmi. Ez az élet egy nehéz kűzdelem. A halál az a végső megmenekülés .
2022. márc. 21. 20:13
 8/30 anonim ***** válasza:
88%
Az a baj ezzel a kémiai folyamatok szöveggel hogy a világon mindenhol ugyanazokat élik át az emberek.Amire iszonyat picikének kell lennie az esélynek.Mert pl ha engem a macskák nyugtatnak meg akkor a halálom pillanatában is azt kellene látnom.
2022. márc. 21. 20:23
 9/30 anonim ***** válasza:
76%

8!

Én meg úgy tudom, hogy mindenki mást látott. Valaki jó dolgokat, valaki rosszakat.

2022. márc. 21. 20:34
 10/30 anonim ***** válasza:
76%

9-nél van a pont, van aki egy alagúton ment végig, van aki valami másik dimenzióban ébredt, van aki kirepült a testéből, stb.

De ha ugyanazt is látták volna, ez is lehet a tudatalatti, hiszen én annyit hallottam az alagútról, hogy lehet én is azt látnám, hiszen a tudatom ezt hozná elő.

Az igazából mennyország című könyvben pl azt olvastam, hogy a fiú kirepült a testéből és látta, ahogy műtik, meg a műtőn kívül mit csinálnak a szülei. Egy másik esetet meg, ahol egy drogfüggő lány halt meg egy kicsit, ő egy alagúton ment végig és ott látta az anyukáját.

Az apukám egy műtétje után pl egy elhunyt rokonát látta az ágyánál, de apukám nagyon erősen be volt gyógyszerezve.

Én nekem egy rokonom halála előtt történt, hogy hallottam hirtelen a hangját, utána mondták, hogy meghalt. Később az utcán egyszerre csak megjelent egy pár mp-re egy fiatalember, aki hasonlított a rokonom fiatalkori énjére, aztán el is tűnt. Valószínűleg az első a kimerültség oka lehetett, a második a gyász, de ki tudja.

2022. márc. 21. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!