Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Karma mindenkinél működik...

Karma mindenkinél működik egyszer?

Figyelt kérdés
Ha valaki köhög egy kicsit a lakásában, majd a szomszéd ezt utánozza, meg azt is írta korábban, hogy pofán verne, akkor a karma, hogyan fog eljárni vele szemben? Bármikor, mikor zajosan tölti az idejét, akkor nem lehet neki szólni, mert albérlőként, neki áll feljebb?
2022. febr. 20. 20:39
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Most konkrétan úgy beszélsz, aminek abban fényében nincs semmi értelme, amit előtte tettél.

Ha neki állsz vitatkozni pedig tedd úgy, hogy tudd is miről beszélsz. A betűsalátákat sem szeretem egyébként. Mindig sértegetéssel reagálsz arra, ha kiderül, hogy hülyeséget beszélsz, és erre rámutatnak?

2022. febr. 21. 21:34
 32/33 SZücsöm ***** válasza:

Az a baj hogy senki nem kezdett el vitatkozni csak te feleslegesen.

Valahogy képtelen voltál értelmezni egy viccet aminek a megfogalmazásával semmi probléma nem volt csak a te beteges pedáns elképzelésedben. Másodjára a felesleges kötekedésedre válaszoltam még tök normálisan. Harmadjára kezdtem el tök feleslegesen vitatkozni én is.

(De én legalább ennek a feleslegességével, és enyhén szánalmas mivoltjával legalább tisztában vagyok. Persze ettől függetlenül mégis megtettem(teszem)

Ettől függetlenül én szeretek dolgozni a hibáimon ezért türtőztetni fogom magam és hagyom hogy te lehess a nagyobb fotel pszichológus (főleg hogy nekem nem is volt célom az lenni) és nem áldozok több időt erre a tényleg felesleges és érdektelen (mostmár) vitára.

+ Ha nem csak trollkodsz akkor ajánlom figyelmedbe ezt az attitűdöt mert mostanában szoktam látni a hsz-eid és nem mások hibájából vagy folyton piros pacsizva 2 és feles pipával. (Ha új a nick -ed akkor gratulálok a gyors teljesítményhez.)

Persze ezt is úgy írtam hogy tisztában vagyok vele hogy pont kakkantani fogsz a tanácsomra és nem fogsz önértékelésbe kezdeni, de sajnos én még nem vagyok olyan nyugodt mint Grimfox, így még nem tudom megállni ezeket a felesleges sorokat.

Ja igen, és nem, személyeskedésre csak akkor szoktam vetemedni ha valaki ok nélkül személyeskedésbe kezd velem, mint jelen esetben. Itt is fenn áll hogy tudom hogy tök felesleges visszatükrözni a suttyóságot, de szerencsére egyre kevesebbszer teszem meg.

2022. febr. 21. 22:10
 33/33 anonim ***** válasza:

Megint egy betűsaláta, ahhh

Te nem viccelődtél, hanem komplett baromságot írtál. Nem szeretem azt, amikor ilyen témákban hülyeségeket írkálnak az emberek, mert ez egyrészt olyan tévhitekhez is vezethet, amik károsak.

Egyáltalán nem érdekel, hogy pozitív-e bárki véleménye, mivel alapvetően kritikákat fogalmazok meg, lehetne sokkal több a pozitív vélemény, ha azt akarnám. De nem akarok, nem érdekel olyanok véleménye, akik a kritikát képtelenek a helyén kezelni. Pl. te.

Messzemenő következtetésekbe meg ne bocsátkozz, nincs értelme, hidd el. Hülyeségeket hordol össze, és neked áll feljebb, én a helyedben a saját attitűdömmel törődnék, nem máséval.

2022. febr. 21. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!