Karma mindenkinél működik egyszer?
15. Pl: abban hogy a pszichopatákat és érzéketleneket nem éri utol.
Plusz valahogy a Magyar politikusokat se éri utol a sorsuk már legalább 50 éve.
22
Ismersz diagnosztizált pszichopatát? Én igen, és képzeld el, ők is szembe találják magukat a saját személyiségük hátrányaival. Nem a hollywoodi filmekből kell a pszichopátiát ismerni, az igen gyér lesz. Nem hülyék ők sem, sokkal több betegségtudattal rendelkeznek, mint egy nárcisztikus, nem mellesleg nem feltétlenül rossz emberek, sőt.
A karma egyetlen módon értelmezhető, hogy minden oknak lesz okozata, és minden okozatot megelőz egy ok. Sehogy máshogy, minden más, reinkarnáció, isten farka, igazságos univerzumba vetett hit csak egy önámítás.
folyamatosan működik
nem futhatsz el magad elől
25 Félreértetted az írásomat. Te pszichológiai sérülésről írtál az eredeti hsz-edben. Én arra reflektáltam hogy pszichológiai sérülése csak akkor keletkezhet 1 embernek ha van bűntudata, erkölcse, empátiája stb. Na a pszichopata nem rendelkezik ezekkel tehát ilyen téren semmi sem fogja utolérni.
A 25 ös hsz-edben már arra utalsz hogy minden cselekedeted valamilyen hatást/ellenhatást/reakciót fog kifejteni a környezetedből és ezeket egy pszichopata se tudja elkerülni.
Na ennek az ellenkezőjét senki sem állította(Én legalábbis biztos hogy nem.)
27
Nem, pszichológiai sérülésnek tekintünk minden káros mintát. Empátia hiánya sem alakul ki csak úgy, és önmaga az empátia hiánya által okozott sérülések (lásd pl. a nárcisztikust, aki szinte rendre depressziós lesz) is.
Nem kellene úgy tolni a Csernust, hogy alapvetően nincs fogalmad a pszichológiáról, pszichiátriáról. De tényleg, nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik. Amit leírtál attól egy pszichológus most itt helyben tökönszúrná magát.
Köszönöm a tudást ó bölcs mester oszd a mannát.Tudjuk mindenki más hülye csak te vagy traktor. Kérlek mond már meg nekem ha egy psziché nem egész (egészséges) akkor az nem számít sérültnek attól függetlenül hogy mikor és hogy alakult ki a személyiségzavar?
Egy fogalom leírása pedig nem = a pszichologizálással te nagy érdemű nagy tudású. És pont ezért lehet egy személyiségzavarra ilyen esetben sérülésként hivatkozni, mert nem a disszertációmat írom éppen és nem is szakmai vitát folytatok valakivel hanem szimplán egy vicces megjegyzést szándékoztam tenni és még csak nem is a te hsz-edre reagálva.
Az a baj hogy a te írásaidon mindenki tökön szúrja magát és nem tudom eldönteni hogy direkt trollkodsz vagy valóban valami probléma van veled és nem veszed észre saját magad.(remélem az első, a te érdekedben is) Bár ha a második az igaz akkor készséggel elhiszem hogy benfentes vagy a pszichiátrián.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!