Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Karma mindenkinél működik...

Karma mindenkinél működik egyszer?

Figyelt kérdés
Ha valaki köhög egy kicsit a lakásában, majd a szomszéd ezt utánozza, meg azt is írta korábban, hogy pofán verne, akkor a karma, hogyan fog eljárni vele szemben? Bármikor, mikor zajosan tölti az idejét, akkor nem lehet neki szólni, mert albérlőként, neki áll feljebb?
2022. febr. 20. 20:39
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
78%
Isten malma lassan őröl ezt is ti irtátok
2022. febr. 20. 21:18
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom. Én 50 éves vagyok. Sose hittem a karmaban, de mostanában azt látom, akármerre nézek, akik k.csogok voltak velem vagy másokkal korábban, most ők komoly gondokkal küzdenek egytől egyig. Akkor lehet, hogy mégis működik ez a karma dolog??
2022. febr. 20. 23:30
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Isten karma...akarom mondani malma lassan őröl!
2022. febr. 20. 23:33
 14/33 anonim ***** válasza:
60%

12

Nem a karma működik, hanem beérett a pszichológiai sérüléseiknek a gyümölcse.

2022. febr. 21. 00:59
 15/33 anonim ***** válasza:
76%
14. És az miben más, mint a karma?
2022. febr. 21. 01:07
 16/33 anonim ***** válasza:
0%

Ezt komolyan kérdezed? Az kemény.

Te arra utalsz, hogy azért szopnak most, mert szemetek voltak előtte.

Én arra utalok, hogy volt egy gyerekkori probléma, ami rossz sémákat alakított ki benne, ezért volt szemét fiatalon, és ez hatalmasodott el annyira már, hogy a végére ő is elkezdett szopni. Szopott ő mindig is, csak esetleg másképp küzdött meg a problémáival.

Példa -> egy nárcisztikus személyiségzavaros elég sokáig képes átgyalogolni az embereken, mire tudatosul valamennyire benne, hogy mekkora gané ember. Ekkor depresszióba zuhanhat. Fiatalon még elég jól lehet boldogulni nárcisztikusként, de később, ahogy az emberek több tapasztalattal rendelkeznek már, a környezete sokkal hamarabb lefüleli a rossz működését, és megtagadja az együttműködést. Stb., gondolkodj, mielőtt hülyeséget kérdezel

2022. febr. 21. 01:12
 17/33 anonim ***** válasza:
38%
Én nem utalok semmire, hanem kerdeztem. Normális hangvételű kérdésben.
2022. febr. 21. 01:15
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
16 te mekkora paraszt vagy úristen.
2022. febr. 21. 01:16
 19/33 anonim ***** válasza:
78%
Ha működne, akkor boldog lennék. De a szeretetet csak én adom, hosszútávon nem kapom vissza.
2022. febr. 21. 01:31
 20/33 anonim ***** válasza:
82%
Hát a varjú karma fix, hogy működik..
2022. febr. 21. 01:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!