Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért van az, hogyha a barátnő...

Miért van az, hogyha a barátnőim bepasiznak, akkor hirtelen elfelejtenek? Ez mindenkinél így működik?

Figyelt kérdés
Értem én, hogy amikor az ember szerelmes, akkor minél több időt akar a szerelmével tölteni, de a 7 napból 7 nekem kicsit sok lenne. A barátnőim pedig le se bírnak a pasijaikról szakadni, máskor pedig ők kerestek mindig, hogy találkozzunk, most meg semmi, nem is érdekli őket mi van velem. Az egyiknek írtam nemrég, szavakat válaszolt csak, máskor regényket írt. Vagy akkor nem is voltak ezek igazi barátságok?
2014. jún. 8. 16:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Én nem feledkezem meg a barátaimról és ők se szoktak rólam, szóval a hiba nálatok van. Valószínűleg nem tekintenek egyenrangú társnak, barátnak, csak amolyan bolondnak, aki mulattatja őket, meg akit el lehet rángatni valahová.
2014. jún. 8. 16:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt nem hinném, hogy "bolondnak tartanáak, akit el lehet rángatni valahová", mert én csak akkor megyek, ha nekem is van kedvem és általában én vagyok az irányító is, vagyis az van többnyire, amit én szeretnék. Inkább arra gondolok, hogy nem voltak mégsem igaz barátságok. De ezt nem csak az én esetemben vettem észre, szóval akkor te szerencsés vagy első.
2014. jún. 8. 16:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem vagyok én szerencsés, csak megválogatom azt, hogy kit nevezek barátomnak és tudom, hogy kitől mit várhatok, így csak nagyon ritkán érnek meglepetések.
2014. jún. 8. 16:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Az én egyik barátnőm is teljesen elhanyagolt mikor barátja lett..Szörnyű hónapok voltak de most már, hogy több mint egy éve együtt vannak így már beszélünk igaz csak 2x egy héten de ez is több mint a semmi.

A többi barátnőmnek volt pasija mikor megismertem így ők jól tudták kezelni a helyzetet nem hanyagoltak el.

De sosem felejtem el azt amikor az a barátnőm hanyagolt akiről először írtam.

Várj pár hónapot talán akkor alábbhagy már a kezdeti rózsaszín köd.

22/L

2014. jún. 8. 18:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezt nevezik kamubarátnak, akik csak kihasználnak. Ameddig nincs más addig jó vagy, majd utána le sem fog szarni ameddig van más...
2014. jún. 8. 19:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát igen, át tudom a helyzeted érezni utolsó előtti. Az egyik barátnőmmel már én is vagyok, mint te, miután alábbhagyott a rózsaszín köd, azért találkozgatunk még hébe-hóba. De ő valahogy akkor sem úgy "hanyagolt", mint a másik, akinek azóta mintha nem is léteznék. Azt hittem, hogy jó barátnők vagyunk, hogy biztos pont az életemben és ezért csalódtam most benne ekkorát, mert rádöbbentem, hogy most már nem is érdeklem. Mindegy én nem fogom keresni, ha rájön, hogy mégis érdeklem, akkor keressen, ha nem én nem akarok a terhére lenni, meg akkor úgysem volt rendes barátság, jobb is, ha vége lesz.
2014. jún. 8. 20:14
 7/7 anonim válasza:
Ugyan ez van most velem :) 4 éves barátság ment tönkre. Lett barátja a barátnőmnek azóta elfelejtett. Mármint szó szerint. Régen m minden nap beszéltünk , most megnézi amit irtam neki és nem válaszol. Megbeszéljük h végre találkozunk( régen midnen nap együtt voltunk) és elfelejti de "amúgy is a barátjával van". Nekem 2 évig volt barátom amig neki nem és egy napra nem felejtettem el inkább lemondtam a talit a barátommal. de amikor nekem lenne szükségem rá nincs sehol.. egyedül maradtam :( nincs akivel tudnék egy jót hülyülni, vagy szenvedni a margitszigeten, akivel elmenjünk bulizni egy jót.. L/19
2014. jún. 10. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!