Mindenkinél így van?
Figyelt kérdés
Ma szembesültem azzal, hogy a barátnőim elmondják a párjuknak, hogy mi történik velem. (ezt csak azért nem érthetem mivel nekem nincs) Szóval ez még nem is lenne rossz de az egyik barátnőm elmondta az egyik titkomat ami tényleg titok és utána azt mondta ne aggódjak a barátja megértő. Lehet csak én fújom fel egy kicsit a dolgot de meglepődtem. Másoknál is így van? 21/L2014. máj. 28. 18:33
1/4 anonim válasza:
Nincs így másoknál. Bunkók a barátaid. Szerintem unatkoznak amúgy, hogy rólad beszélnek. Ezt akár meg is mondhatod nekik. Az nem titok, amit már 2 ember tud. Úgyhogy soha ne mondj el titkot senkinek. Ezt bónuszként írom.
2/4 anonim válasza:
Jogosan fújod fel. Tiszteletlenség volt elárulni. Egyébként és is észrevettem azt, hogy kicsit furcsábbak lesznek az emberek, ha a párjukkal vannak. Ja, és biztosra veheted, hogy kibeszélnek.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Azért mondtam el barátnőmnek a titkomat mert megbíztam benne erre ő kibeszélt.
Szép kis barátnő..
2014. máj. 28. 20:15
4/4 anonim válasza:
Ilyenek vagytok! :D Én ha titkot bíznak rám, annak a fejével gondolkodom, aki rámbízta a titkot. Még akkor is, ha életem szerelme van mellettem, és eszembe jut a dolog. Nem mondom el, és kész. Persze én férfi vagyok, nekem ennyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!