Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Karma mindenkinél működik...

Karma mindenkinél működik egyszer?

Figyelt kérdés
Ha valaki köhög egy kicsit a lakásában, majd a szomszéd ezt utánozza, meg azt is írta korábban, hogy pofán verne, akkor a karma, hogyan fog eljárni vele szemben? Bármikor, mikor zajosan tölti az idejét, akkor nem lehet neki szólni, mert albérlőként, neki áll feljebb?
2022. febr. 20. 20:39
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
73%
Majd a kövi életében kiállhatatlan szomszédai lesznek :)
2022. febr. 20. 20:40
 2/33 A kérdező kommentje:
Nem gőg sokáig maradni, ha nem tud alkalmazkodni.
2022. febr. 20. 20:41
 3/33 A kérdező kommentje:
*fog
2022. febr. 20. 20:41
 4/33 anonim válasza:
48%
Nincs karma.
2022. febr. 20. 20:42
 5/33 anonim ***** válasza:
67%

Nem tudom de itt minden szinjáték jo lenne ha szellemet làthatnák és élne a szomszédom mert nagyon megviselt a halàla ..

Ha csak megjàtszottàk volna az egészet 🙏

Ő jobbulàst kivànt akkor is ha beteg voltam.. és segiteni is akart volna de az anyukàja mondta ne avatkozzon bele..

2022. febr. 20. 20:46
 6/33 anonim ***** válasza:
23%
Csak alberlo.... Fizet érte hogy ott lakik... Kussoljon szerinted? Ha beteg kifujhatja az orrát? Megengeded?
2022. febr. 20. 20:55
 7/33 anonim ***** válasza:
7%

Az én szomszédom tul sokat is hallott..de a játszótér is ..

Én csak a paprikának köszönöm hogy elvitte és igy megmaradtak a szemeim.. igaz a csalàdom nem viselt el olyan dühkitöréseim lettek olyan mélyen voltam..nem kellett pszihologus de néha feljönnek a rossz dolgok de azért sokat fejlődtem..

2022. febr. 20. 21:02
 8/33 anonim ***** válasza:
20%
De bárcsak élne a szomszéd..de éreztem a szagokat :(
2022. febr. 20. 21:03
 9/33 anonim ***** válasza:
73%
Én hiszek ebben. A Sors egyszer benyújtja a számlát mindenkinek, vagy így, vagy úgy.
2022. febr. 20. 21:05
 10/33 anonim ***** válasza:
0%

Az ismerősünk beteg ő is bàrcsak egy bàbu lenne egy szerepet jàtszana és nem lenne baja..

Olyan mesevilàgot huznék magam köré nem csak falakat..

Ezek nem vàrfalak jobbulàst..

A szomszédban leszünk és segítünk..provokàld ki .. kamera .. és béla sosem àrulja el mit tud hallott làtott ..

A karma engem büntet ..annyi hülyeséget olvastam itt hogy megprobàltam eszerint élni "légy rossz a jokkal ugyis kibasznak"

Meg egy életed van éld..

De béla nem haragszok màr..lerohantalak mint egy fogyatékos de tudom nem alaptalan volt..miért nem mehetett minden egyszerűen?miért kellett eltünni?bárcsak a màsodik lettél volna akivel leéltem volna az életem nem a sokan sokadik .. azt irtad a kurvikbol lesznek a legjobb feleségek.. de màr igy nem vagyok hozzàd valo.. de 10év? Azt senki se birja ki igy is magànyos vagyok voltam nincs életem..

2022. febr. 20. 21:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!