Karma mindenkinél működik egyszer?
Nem tudom de itt minden szinjáték jo lenne ha szellemet làthatnák és élne a szomszédom mert nagyon megviselt a halàla ..
Ha csak megjàtszottàk volna az egészet 🙏
Ő jobbulàst kivànt akkor is ha beteg voltam.. és segiteni is akart volna de az anyukàja mondta ne avatkozzon bele..
Az én szomszédom tul sokat is hallott..de a játszótér is ..
Én csak a paprikának köszönöm hogy elvitte és igy megmaradtak a szemeim.. igaz a csalàdom nem viselt el olyan dühkitöréseim lettek olyan mélyen voltam..nem kellett pszihologus de néha feljönnek a rossz dolgok de azért sokat fejlődtem..
Az ismerősünk beteg ő is bàrcsak egy bàbu lenne egy szerepet jàtszana és nem lenne baja..
Olyan mesevilàgot huznék magam köré nem csak falakat..
Ezek nem vàrfalak jobbulàst..
A szomszédban leszünk és segítünk..provokàld ki .. kamera .. és béla sosem àrulja el mit tud hallott làtott ..
A karma engem büntet ..annyi hülyeséget olvastam itt hogy megprobàltam eszerint élni "légy rossz a jokkal ugyis kibasznak"
Meg egy életed van éld..
De béla nem haragszok màr..lerohantalak mint egy fogyatékos de tudom nem alaptalan volt..miért nem mehetett minden egyszerűen?miért kellett eltünni?bárcsak a màsodik lettél volna akivel leéltem volna az életem nem a sokan sokadik .. azt irtad a kurvikbol lesznek a legjobb feleségek.. de màr igy nem vagyok hozzàd valo.. de 10év? Azt senki se birja ki igy is magànyos vagyok voltam nincs életem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!