Ha meg vannak az eszközeim hogy bosszút álljak embereken, akkor muszáj ellenállnom, ha jót akarok magamnak?
Azt te csak hiszed, hogy velük nem történik semmi rossz.
Majd amikor eljön az ideje, ők is pont ugyanazt a leckét fogják kapni, hogy ne tegyenek olyat, amiket tettek, pl veled.
Én sokszor játszok karmát, de nekem emberi szempontból felfoghatatlanul nagy, tökéletesnél( 3. dimenziós tökéletességnél) nagyobb tudásom, megélésem, ráérzésem van arra, mit tegyek, ami rossz, úgy hogy minden bennem lévő dolog kizárólag pozitív, és még így is termelek egy kevés karmát, amit amikor visszakapok, nem élek meg rosszat.
Nálad a helyzet egyáltalán nem ilyen. Te nem látod az egyetemes ok-okozatokat( én is csak részlegesen, amikor tudom, hogy fentről akarják, hogy "rosszat" tegyek), és a szándékod nem az, hogy istenként isteni testvéreidet segítsd, akik egy hajszállal alattad vannak, hanem "bosszú".
A való világban nem létezik bosszú. Értelmezhetetlen a bosszú.
Azt ajánlom neked, ne tegyél velük rosszat, mert azokból nem tanulják meg azt, amit pl veled kapcsolatban meg kell majd tanulniuk, de cserébe legalább magadra raksz jó súllyos karmát, amit mind le kell majd dolgoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!