Úgy vágyom már a halálra és azt érzem nem akarok fizikai testben lenni már, magasabb szinte akarok lépni ez normális?
Mi mindent próbáltál már, amiről biztosan tudod, hogy nem boldogít?
Honnan veszed, hogy boldognak kellene lenned egyáltalán? Megígérte valaki például?
Miért vagy képetelen a boldogságra?
Ki tehet arról, hogy boldogtalan vagy?
"Nem értesz semmit, nagyon sajnállak. Fogalmad sincs semmiről."
Ellentétben veled aki idejársz hisztizni
Ha neked az magasabb szint hogy alulról szagolod az ibolyát...
Depressziós vagy. Ajánlom hogy keress fel egy pszichológust
Kedves kérdező, minden esetben remélem hogy ez troll kérdés mert ha nem... Akkor valóban lehet szükség a segítségre.
Szerintem itt ezen az oldalon már élete során mindenki érezte úgy hogy nem való erre a világra, nem boldogítja semmi sem, stb.
Ezek általában az olyan érzéseink váltják ki belőlünk mint a bánat, harag és ezeknek a társai.
Ebbe a hitbe temetkezel ami kitudja, lehet nem is valós és várod a halált.. Csak tanácsokat tudok adni hogy hogyan törj ki ebből az érzelmi burokból. Például menj ki a szabadba! Amióta a világ megbolondult azt figyeltem meg, hogy magam sem mentem ki elégszer a friss levegőre és a napfényre, ami az alapvető jó kedv hozzávalója :) Itt jön a tavasz! Sétáltasd a kiskedvenced vagy csak ülj ki és halgasd a madárcsicsergést... Ha ezeket teszed és minden mozzanatra felfigyelsz, például egy madár elrepült az ágról, egy fa lombjait átmozgatta a szél... Akkor rá jössz hogy az élet nem egy szint, hanem maga az ajándék:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!