Úgy vágyom már a halálra és azt érzem nem akarok fizikai testben lenni már, magasabb szinte akarok lépni ez normális?
Figyelt kérdés
Nagyon vágyom erre. Ebben az világban semmi nem boldogít. És fizikai testben lenni sem szeretek. Ki van még így ezzel?2021. ápr. 16. 19:49
21/24 anonim válasza:
Mindenki a saját sorsának a kovácsa! -Hát ez csak félig igaz. Minden igazság, csak féligazság. Sok mindentől függ, hogy hová fajul az ember élete. Én szenvedésre vagyok itélve. Erre születtem, tehát nem tudom megakadályozni. Nem tudhatom mit tettem előző életemben, márha egyáltalán létezik olyan. Álmomban is azt mondták, hogy földi pokolra vagyok itélve. Csak épp nem tudom hogy miért.
22/24 anonim válasza:
"Én szenvedésre vagyok itélve. Erre születtem, tehát nem tudom megakadályozni"
Ez tudod mi? felelősség elhárítás!
23/24 A kérdező kommentje:
Szerintem a pszichiáter csak be gyógyszerez. Aztán meg zöldség leszel agyilag, meg egy csomó mindent nem lehet úgy csinálni még egy sört meginni se.
2021. ápr. 18. 13:16
24/24 anonim válasza:
24, ez mondjuk egyáltalán nem igaz. Pl. napi 1 szem kedélyjavítótól még nem leszel agyilag zöldség. De akkor próbáld meg a pszichológust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!