Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Úgy vágyom már a halálra és...

Úgy vágyom már a halálra és azt érzem nem akarok fizikai testben lenni már, magasabb szinte akarok lépni ez normális?

Figyelt kérdés
Nagyon vágyom erre. Ebben az világban semmi nem boldogít. És fizikai testben lenni sem szeretek. Ki van még így ezzel?

2021. ápr. 16. 19:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
25%
Troll
2021. ápr. 16. 23:11
 12/24 anonim ***** válasza:
80%

9. válaszoló, inkább pszichológust javasolnék ehhez, mintsem pszichiátert.

És a kérdezőnek: Hidd el, van még boldogság ebben a világban, csak keresni kell. Lehet, hogy egy szakember tényleg tudna ebben segíteni neked.

2021. ápr. 16. 23:29
 13/24 anonim ***** válasza:
25%
14, jó én nem bízom a bölcsészekben, ezért inkább orvost javasoltam.
2021. ápr. 16. 23:31
 14/24 anonim ***** válasza:
Kicsit tényleg monoton unalmas néha az élet dehát most ez van még kell tapasztalnunk hogy magasabb szintre lépjük
2021. ápr. 16. 23:41
 15/24 anonim ***** válasza:

Pszichológus: lehet vele beszélgetni a problémákról, segít feltárni azok eredetét, segít megoldani a problémákat.

Pszichiáter: felír egy gyógyszert

2021. ápr. 17. 11:45
 16/24 anonim ***** válasza:
16,a pszichiáterrel is lehet beszélgetni, sőt, van amelyik pszichoterápiát tart. (Pl Csernus is ilyen) Én pl pszichiáterhez jártam terápiára. Szóval az ilyen pszichiáter egy plusz is, mert mellette még orvos is és ha esetleg gyógyszerre is szükség van, pl depresszió esetén kedélyjavítóra, akkor fel tudja írni.
2021. ápr. 17. 11:55
 17/24 anonim ***** válasza:
Egy pszichológus nem tud annyit, mint egy pszichiáter, mondom ezt pszichológusként. Egyszerűen nem tanulunk annyit, ami elég lenne az emberi elme megértéséhez. Nagyon ritka az olyan pszichológus, aki tényleg jó szakember. Én is pszichiátert ajánlanék, mert a depressziónál nem biztos, hogy elég egy pszichológus.
2021. ápr. 17. 14:04
 18/24 anonim ***** válasza:
Ki van még így ezzel? Én is így vagyok ezzel, gyakran szinte minden nap ezt érzem. De sajnos nem én döntök a sorsom felől. Mit tehetnék? Nincs hatalmunk.
2021. ápr. 17. 14:27
 19/24 anonim ***** válasza:
19, mindenki a saját sorsának a kovácsa!
2021. ápr. 17. 14:42
 20/24 anonim ***** válasza:

Az élet emberi testbe zárva lehetőség arra hogy fejlődjön tanuljon az ember és pozitív cselekedeteket halmozzon fel.

Mindenki meg fog halni ez biztos.

Viszont mindenki maga dönti el hogy neki áll tökéletesedni fejlődni, másokat segít és szeretetet ad,vagy ennek az ellenkezője, vagy éppen kizárólag csak magával foglalkozik.

Eljön mindenki életében az a pont amikor eldönti hogy jó vagy rossz vagy hisz vagy nem hisz.

Viszont a problémáktól nem lehet menekülni mert legkésöbb a következő

életedben visszatérnek.

Megoldod aztán jön valami más amit meg kell oldani mert ez a fejlődés útja.

Ha valaki a saját világába ragad és nem képes szabadulni az álljon fel ha már annyira utálja magát akkor segítsen másokon.

Segítsen az állatokon.

Védje a természetet.stb.

Ha már nem csinál semmi rosszat de fejlődik akkor már többet tesz mint a legtöbb ember.

Megértem én hogy szar az élet de én személy szerint soha nem adom fel.

Bekaphatja max. a testemet töri meg.

2021. ápr. 17. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!