Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » El akarok felejteni valakit,...

El akarok felejteni valakit, így lehetséges lenne?

Figyelt kérdés
2022. febr. 12. 17:37
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:

Bemenni tudatos álomban, találkozni vele, tudom ő nem az igazi személy csak a kivetülése és megmondani neki, hogy ennek semmi jövője nem lesz és el akarom felejteni, legyen közömbös számomra

Most csak szenvedek, amikor naponta látom csak azt érzem hogy vele akarok lenni de ez nem lehetséges :(

2022. febr. 12. 17:38
 2/18 Grimfox ***** válasza:
93%
Így szerintem tudod közömbösíteni a dolgot, ha képes vagy teljesen irányítani a tudatos álmot, azaz az álombeli kivetülés reakciója is olyan lesz, mint ami a közömbösítést elősegíti. Ha az álombeli alak a vágyaidra reagál, és elkezd könyörögni, hogy márpedig érdemes folytatni, az a vágyaidat fogja tükrözni, nem az irányított álmot. Ha ezt ki tudod küszöbölni, szerintem lehetséges, hogy így sikerül.
2022. febr. 12. 17:54
 3/18 Tudi333 ***** válasza:
75%
Miért nem akarsz vele lenni? Hipnozis lehet jobb megoldás lenne. De ezt is kipróbálhatod, rosszabb nem lesz.
2022. febr. 12. 18:53
 4/18 anonim válasza:
55%
Ilyen nem létezik, te jó Isten. 🤦🏽‍♂️
2022. febr. 12. 18:58
 5/18 anonim válasza:
87%
Előtte lehet meg kellene próbalnod vele, ha ennyire vágysz rá.
2022. febr. 12. 21:07
 6/18 A kérdező kommentje:
Ő nem akar velem lenni
2022. febr. 12. 21:15
 7/18 Tudi333 ***** válasza:
83%
Hát akkor magadnak kellene mondani, nem neki. Neki hiába mondod, ha Te akarsz vele lenni.
2022. febr. 12. 21:29
 8/18 Grimfox ***** válasza:
92%
Tudatos álomban ha neki mondja, az a saját tudattalanja kivetülése az illető alakjában-a vágyai testet öltése. Gyakorlatilag magának mondja. Ha így mondja magának, a saját vágyaival közli, hogy ez nem működőképes dolog. Látok benne rációt, ha tényleg tudja irányítani az álmot.
2022. febr. 12. 21:35
 9/18 Tudi333 ***** válasza:
83%
Igen. Lehet. Egy próbát megérhet, de az a vagya megjelenésének tárgya az álomban, nem? Inkább nem ott kellene meggyőznie magát, hogy nem kell az adott illető? Ha álomban nem kell akkor aztàn valoságban sem. Mintha hipnózisban átírná. Lehet így csak mégjobban vágyódik majd utána nem? Inkàbb àlomban talalni egy jobbat vagy kiábrándulni vagy megbékélni a helyzettel, én inkább ezzel próbálkoznék, de punding probája.. remélem majd beszámol az illető a történésekről. Egyébként ez általában valami önértékelési dologra vezethető vissza, ez a kérdéskör.
2022. febr. 12. 21:47
 10/18 Tudi333 ***** válasza:
83%
Úgy értem magának mondani ott, nem a szerelmének.
2022. febr. 12. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!