Valakinél időgép?🔮🪄 Vissza akarok menni a múltba másfél hetet!!😫
Figyelt kérdés
December 28 pls come back:(((2022. jan. 8. 15:15
2/11 A kérdező kommentje:
Semmi csak az a pár napom annyira jó és boldog volt, hiányzik :(
2022. jan. 8. 15:17
3/11 anonim válasza:
Akkor próbáld meg újra átélni! Teremtsd újra azt a helyzetet, ami annyira jó volt! Pl. találkozz ugyanazokkal az emberekkel, csináld ugyanazokat a programokat, ilyesmi. :)
4/11 anonim válasza:
Sajnos Doki már elment. Ha pár évvel hamarabb eszedbe jut, megkereshetted volna, hogy mondja meg, hogyan kell időgépet építeni. Én is lemaradtam róla, bár én egy jó évtizedet visszamennék.
5/11 anonim válasza:
Nem tudom,de ha valamire rájössz szólj kérlek. Két életet is meg tudnák vele menteni.
6/11 anonim válasza:
Miért olyan sürgős?Ha tényleg müködik akkor bármikor vissza tudsz menni a tavalyi kárácsonyra.
7/11 anonim válasza:
Bár én is visszamehetnek másfél hetet.. Lottoszamokat előre tudva..szep is lenne
9/11 anonim válasza:
Csak kisérleti fázisban lévőről tudok.
A visszamenet sikeres, de aztán 'beragad', azaz megáll ott az idő.
10/11 anonim válasza:
Nem kell időgép, hisz így is a múltadba élsz :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!